.

.

Текстилен Пират Празничен Фон за украса на парти за Хелоуин, Детски Рожден Ден, Окачен на Фона на Пиратски тема, Рожден Ден, Сватбен Костюм, на Парти, Годеж, Юбилей, В?

Текстилен Пират Празничен Фон за украса на парти за Хелоуин, Детски Рожден Ден, Окачен на Фона на Пиратски тема, Рожден Ден, Сватбен Костюм,

BGN 11.33

Наличност
На склад

Във всеки ъгъл вшито в 4 лентови халки за закачване, или можете да използвате скоба, пирони или самозалепваща се лента, за да го монтирате на стенатаТази тъкан също може да се използва като Покривки, тапети, завеси за вашето парти или фон за фото студио.Оригинален дизайн, с цифров печат на сцената на пиратски кораб с висока резолюция.Идеален за всички ужасни свадлив празници, като рожден ден, на парти за деца и възрастни, като Пират, Карибски Пирати.Украса за парти в чест на Хелоуин.Украсата на къщата на Хелоуин.Тематично бижу на партито по случай рождения ден.В класната стая, Сценичното представяне, Драма, Оформяне на модно ревю.Пират, Карибски Пирати, Ужас, Декорация на партита на тема черепа.Cosplay, Декорация на партита Гаспарилья. ?【Предпоставка включва】 1 текстилен фон за пиратски партита с размери 7 х 5 инча с оригиналната графика ужасна лодка, костлявых пирати, ковчежета със съкровища и златни монети. ?【Висококачествени материали】 Висококачествена синтетична тъкан с постоянна печат, с която не се свие и не избледнява цвета.Прошит по ръба на тъканта, прежда не стихва.Намалява се поддава на топла глажке и не оставя постоянни гънки. ?【Ужасен дизайн на пиратски партита】 На това красиво напечатанном фона на изобразен зловеща авантюрная сцена на пирати в открито на палубата им нападател.Това създава вълнуващ, но пугающую атмосфера във вашия дом или на парти.Това е идеалният страхотно игриво фон, който задължително трябва да се купи за костюмированной партита на тема Хелоуин, пирати, моряците, морските приключения. ?【На фона на игрив дейности】 Тази тъкан е чудесен фон за игрив костюмирани партита за рожден Ден, Хелоуин или всяко събитие с тайнствени теми пирати, моряци, приключения в Карибско море, лов на съкровища, гмуркане в океана, хорър, призраци, демони на магьосничество, на подземния свят и загробного на света. ?【Лесна употреба】 Разширяване фон и вратовръзка 4 ъглови лента пръстени приложената лента, за да го закачите на стената, прозореца, каминную дъска, дърветата в градината, антрето, на басейна, на рецепцията на хотела или като фон за фотобудки.Като алтернатива, да я залепите върху стена или стъкло, с помощта на двустранно лепило (лепило не е включена в комплекта). ?【Предпоставка включва】 1 текстилен фон за пиратски партита с размери 7 х 5 инча с оригиналната графика ужасна лодка, костлявых пирати, ковчежета със съкровища и златни монети. ?【Висококачествени материали】 Висококачествена синтетична тъкан с постоянна печат, с която не се свие и не избледнява цвета.Прошит по ръба на тъканта, прежда не стихва.

Опции за продукта

Свързани продукти