.

.

За Панорамното огледало за обратно виждане Sodcay, 1 опаковка, Мултифункционален Регулируем огледало със защита от слепи петна, трехстворчатое Изогнутое Широкоуголь?

За Панорамното огледало за обратно виждане Sodcay, 1 опаковка, Мултифункционален Регулируем огледало със защита от слепи петна,

BGN 8.99

Наличност
На склад

? Универсален размер : Размер на 15,2 "L x 3,15"H Трехстворчатые огледала по-широк от обикновените огледала.Подходящ за повечето камиони, леки автомобили и джипове,. елиминира изкривяването, отблясъци и двойни отразяващи широките огледала. ? Панорамното огледало за обратно виждане : Голямо огледало за обратно виждане, изработени от висококачествени трехстворчатого огледално стъкло ABS + HD, което ви позволява да видите по-нататък.Огледалото е прозрачен, с широко зрително поле, небьющееся.Повече няма накладывающихся или изкривени изображения, здрав и издръжлив, удароустойчив и защитен от падане. ? Регулируема на 360 ° трехстворчатое огледало : Регулируем обтегач и огледало със свободен ъгъл на корекция на 360 градуса.Добавете регулируеми на 360 ° трехстворчатые огледала от двете страни, за да може при необходимост да се регулира ъгъла на наклона.Разширено поле на зрение от двете страни спомага за премахване на слепи зони във вашия изглед, да получите перфектния преглед и премахване на слепите петна.Помага да се предвиди следната ситуация и подобрява видимостта при завой или смяна на лентата. ? Сигурност и надеждност : Сверхширокое панорамното огледало елиминира потенциалните "слепи зони" за по-безопасно и по-малко натоварения шофиране.Благодарение на ясен преглед на детето на задната седалка и движение зад себе си, се постига пълна маневреност на колата от всички страни.Създаден, за да ви помогне да разберете, какво се случва, когато детето се намира на задната седалка, без да се обръща главата си. ? Лесна употреба : инсталиране с помощта на клипове, не са необходими инструменти, дължина на клипове е 3,74 инча. Първо прикрепете регламентирана клипсу на ръба на оригиналния огледала, след това издърпайте клипсу надолу и нагласете си до перфектна форма, натиснете клипсу към основата, за да е надеждно фиксиран.Устойчив дори на неравни пътища, той няма разстояние.За панорамното огледало за обратно виждане Sodcay, 1 опаковка, мултифункционален регулируем огледало с антирефлексно покритие за слепи зони, трехстворчатое изогнутое широкоугольное огледало за обратно виждане 15,2 x 3,15 инча HD, за повечето автомобилни интериори (черен).

Опции за продукта

Свързани продукти