.

.

Noubeau/ Еластично Патриотичното Рокля Без ръкави на Райета със Звездите за Малки момичета, на 4 юли, Деня на Независимостта, Еластично Патриотичното Рокля С Волани, Др?

Noubeau/ Еластично Патриотичното Рокля Без ръкави на Райета със Звездите за Малки момичета, на 4 юли, Деня на Независимостта,

BGN 10.66

Наличност
На склад

смес от памук еластичната закопчалката на кръста.Материал : Рокля за малки момичета от смес на памук, мек, приятен за кожата и дышащее, ще позволи на вашето дете да се чувстват комфортно и спокойно.Дизайн : Изработен е от червен, бял и син тюл.Многослойно рокля с еластичен колан и принтом хартата на САЩ под формата на звезди и ленти.Причина : Идеално за това, че вашето малко момиченце беше готино и комфортно на плажа, в парка, в игрални места, по време на партита по повод рождения ден, на шоу от фойерверки, семейното барбекю или просто мързелувам у дома. Размер : 5 размери на избор : лятна рокля за малки момичета 6-12 м, рокля за малки момичета на 12-18 м, рокля от цели предмет за малки момичета 18-24 м, рокли без ръкави за малки момичета 2-3 Т, дрехите в райе за момичета 3-4 т. Топло забележка : Посочените размери са само за справка.Моля, разберете, че размера ще има отклонение на 2-3 см, защото дрехите имат еластичност и се измерва чрез различни методи.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размери преди да поръчате!.Пакетът включва : 1 * рокля. еластичната закопчалката на кръста.Материал : Рокля за малки момичета от смес на памук, мек, приятен за кожата и дышащее, ще позволи на вашето дете да се чувстват комфортно и спокойно.Дизайн : Изработен е от червен, бял и син тюл.Многослойно рокля с еластичен колан и принтом хартата на САЩ под формата на звезди и ленти.Причина : Идеално за това, че вашето малко момиченце беше готино и комфортно на плажа, в парка, в игрални места, по време на партита по повод рождения ден, на шоу от фойерверки, семейното барбекю или просто мързелувам у дома. Размер : 5 размери на избор : лятна рокля за малки момичета 6-12 м, рокля за малки момичета на 12-18 м, рокля от цели предмет за малки момичета 18-24 м, рокли без ръкави за малки момичета 2-3 Т, дрехите в райе за момичета 3-4 т. Топло забележка : Посочените размери са само за справка.Моля, разберете, че размера ще има отклонение на 2-3 см, защото дрехите имат еластичност и се измерва чрез различни методи.

Опции за продукта

Свързани продукти