.

.

8-инчов тежкотоварни връзки, с цип, черна Телена замазка, Универсална Черни връзки, с цип, са подходящи за вътрешна и външна употреба (100 опаковки)

8-инчов тежкотоварни връзки, с цип, черна Телена замазка, Универсална Черни връзки, с цип, са подходящи за вътрешна и външна употреба

BGN 1.73

Наличност
На склад

【Сверхпрочный】 Промишлен стандарт за 8-инчов основи на мълния е с ширина 0,14 инча (36 мм), докато нашата е с ширина 0,19 инча (4,8 мм), което е по-стегната други кабелни основи. 【Материал】 цип NEODIKO изработени от огнестойкого найлон индустриална здравина 6/6.Черни връзки, с цип може да се използва при температура от -40° С до 185 °С, така че сняг и преките слънчеви лъчи не са проблем. 【Самостоятелно блокиране на】 Комплект от 100 сверхпрочных застежек-мълния.Самоблокирующаяся конструкция на обков, трайни трайни мощен замък, лесни за употреба и предотвратява защелкивание при затяжке. 【Използване на закрито или на открито】 Благодарение на мултифункционалния стяжкам с цип за тежки условия на работа на закрито / открито, тези разнообразни замазки-опаковки могат безопасно да се използват за дом, офис, навес, гараж, растения, тераса / огради, окото на сянка покритие с вашите нужди, организация и съхранение. 【Замазки за управление на кабели PC】 Тези свързващи замазки са идеалното крепежом за организатор на жици / кабели и места за съхранение, се определя незакрепленные кабели, за да се елиминира опасността от загуба на равновесие. 【Сверхпрочный】 Промишлен стандарт за 8-инчов основи на мълния е с ширина 0,14 инча (3.6 мм), докато нашата е с ширина 0,19 инча (4,8 мм), което е по-стегната други кабелни основи. 【Материал】 цип NEODIKO изработени от огнестойкого найлон индустриална здравина 6/6.Черни връзки, с цип може да се използва при температура от -40° С до 185 °С, така че сняг и преките слънчеви лъчи не са проблем. 【Самостоятелно блокиране на】 Комплект от 100 сверхпрочных застежек-мълния.Самоблокирующаяся конструкция на обков, трайни трайни мощен замък, лесни за употреба и предотвратява защелкивание при затяжке. 【Използване на закрито или на открито】 Благодарение на мултифункционалния стяжкам с цип за тежки условия на работа на закрито / открито, тези разнообразни замазки-опаковки могат безопасно да се използват за дом, офис, навес, гараж, растения, тераса / огради, окото на сянка покритие с вашите нужди, организация и съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти