.

.

Pursuestar 2 елемента 55 мм Кръгла Сребриста Метална Моталка Кръгъл Диск Подмяна на Ключове За Навиване на База направи си САМ Въртящи се Заводных Бижута Музикална Ковче?

Pursuestar 2 елемента 55 мм Кръгла Сребриста Метална Моталка Кръгъл Диск Подмяна на Ключове За Навиване на База направи си САМ Въртящи се

BGN 18.63

Наличност
На склад

Диаметърът на кръглата основание : 55 мм /2,16 инча, колона височина : 14 мм /0,55 инча Материал : алуминиева сплав. Брой : 2 елемента. (Музикална ковчег в комплекта не са включени).Това е заменяеми часовников механизъм ключ за музикални кутии, кръгъл ключ може да бъде основание за въртяща се музикална кутия за бижута.Отличен за подмяна на загубени ключове от музикалната кутия за бижута и diy.Подходящ за Sankyo, Шен Юн и повечето други 18-нотных музикални шкатулок стандартен размер.Диаметърът на кръглата основание : 55 мм /2,16 инча, колона височина : 14 мм /0,55 инча. Материал : алуминиева сплав. Брой : 2 елемента. (Музикална ковчег в комплекта не са включени).Това е заменяеми часовников механизъм ключ за музикални кутии, кръгъл ключ може да бъде основание за въртяща се музикална кутия за бижута.Отличен за подмяна на загубени ключове от музикалната кутия за бижута и diy.Подходящ за Sankyo, Шен Юн и повечето други 18-нотных музикални шкатулок стандартен размер. Ето тема, която може да се наложи.Това е заменяеми часовников механизъм ключ за музикална кутия за бижута.Ключът може да бъде доста лесно е изгубен, и след като това се случи, музикална часовника ще престанат да функционират.Той е подходящ за всички музикални движения Sankyo и Шен Юн или други стандартни движения, най-вероятно, това е, което имате.Кръгъл клавиш може да бъде основание за въртяща се музикална кутия за бижута.

Опции за продукта

Свързани продукти