.

.

3 Опаковки ексфолиращи губчатых комплект от люфы, големите 5 x 7- Натурални материали от люффы и хавлиени кърпи, Порести гъба-чистач Премиум-клас, ръкавици за тялото, ?

3 Опаковки ексфолиращи губчатых комплект от люфы, големите 5 x 7- Натурални материали от люффы и хавлиени кърпи, Порести гъба-чистач

BGN 6.77

Наличност
На склад

【100% натурален материал】 Отшелушивающая порести уплътнение от люфы трябва да бъдат изработени от 100% естествена люфыНе съдържа химикали, Гипоаллергенен, Безопасен и безвреден за кожата. 【Уникален дизайн】 Мат гъба може да бъде изпълнен с висококачествени цялата пластмасова пяна, която има водонепроницаемостью, влагостойкостью.Специално разработен с приятно удобство, лесно се поддържа и свободно да управляват с помощта на еластична лента за ръка, лесни за измиване на цялото тяло. 【Многофункционален】 Нашите ексфолиращи уплътнение от люфы премахване на сухи или омертвевшую кожата, също могат да масажирате кожата, насърчаване на кръвообращението и прави кожата по-гладка.Подобрете състоянието на кожата направете кожата си здрава. 【Широко използвани】 Нашите подложки от 3 опаковки гъба за душ (5 "x7"x0,7) е по-голям и по-дебел други. Идеални за спа, къпане и вземане на душ с ополаскивателем за тялото, а също са идеални за почистване на бани и саксията. 【100% ВРЪЩАНЕ на парите в рамките на 30 дни】Ако този ексфолиращ подходящи от люфы не отговаря на вашите нужди, ние ще възстановим парите си в рамките на 30 дни по някаква причина и ще осигурим персонално обслужване на клиентите.Нямате никакви проблеми след покупката. 【100% натурален материал】 Отшелушивающая порести уплътнение от люфы трябва да бъдат изработени от 100% естествена люфы.Не съдържа химикали, Гипоаллергенен, Безопасен и безвреден за кожата. 【Уникален дизайн】 Мат гъба може да бъде изпълнен с висококачествени цялата пластмасова пяна, която има водонепроницаемостью, влагостойкостью.Специално разработен с приятно удобство, лесно се поддържа и свободно да управляват с помощта на еластична лента за ръка, лесни за измиване на цялото тяло. 【Многофункционален】 Нашите ексфолиращи уплътнение от люфы премахване на сухи или омертвевшую кожата, също могат да масажирате кожата, насърчаване на кръвообращението и прави кожата по-гладка.Подобрете състоянието на кожата направете кожата си здрава.

Опции за продукта

Свързани продукти