.

.

zeqingjw Урна Огърлица за Праха и Аз Те обичам до Луната и Обратно, Паметни Украса за Кремация Праха на Кошчета за отпадъци от Неръждаема Стомана с Висулка В Памет на Би?

zeqingjw Урна Огърлица за Праха и Аз Те обичам до Луната и Обратно, Паметни Украса за Кремация Праха на Кошчета за отпадъци от Неръждаема

BGN 0.67

Наличност
На склад

?【УКРАСА от УРНА】 Украса от урна - това е уникален начин да си спомня за някой особен човек, и да го държи до себе сиМемориальное колие с притежателя на прах, декорация за кремация, спомен украса, украса на паметта, погребални украшения или сувенири бижута се използват като чудесен начин да се увековечи паметта за семейството, приятели или домашни любимци. ?【Материал и размера на】 Кремационное колие изработено от неръждаема стомана, водонепроницаемо, не избледняват, издръжлив и му е трудно да се прекъсне.Размер на кулон : 0,96*0,89 инча. ?【Колие С урни за праха】 Огърлица за кремация е предназначен за съхранение на урни с праха на домашни любимци, малки количества праха на любимия човек, на почвата, специални послания, коса, парфюм, сухи цветя и т. Специално колие ще ви помогне да запомни завинаги грижи за семейството си, домашните животни или приятелите. ?【КОЛИЕ От ЛУННАТА УРНА】 Неща могат да се запази в продължение на дълго време, като че ли хората, които обичате, живеят в сърцето ти завинаги.Модерни и просто колие, подходящо както за мъже, така и за жени с ежедневни дрехи. ?【Услуги】? Едно колие с урной, една фуния от найлонов плик, материал, една здрава стоманена жени, един изискан подарък кутия, нашата беспроблемная 12 месеца гаранция и приятелско обслужване на клиенти.Може да се използва като : украса за кремация - колие за праха - колие с урной - Паметник украса - Украса на паметта - декорации за праха - амулет за праха.Уникален дизайн, елегантен стил – но красотата на декорации за кремация се крие не само в изискания външен вид, но и в тяхната универсалност. Това може да е една малка частица на кремирани останки, кичур коса, изсушени погребални цветя или малко на земята с мястото на погребението.След попълване на място плътно се затваря за запазване на съдържанието.Бижута от урна - това е уникален начин да си спомня за някой специален и да ги държи близо до себе си.Мемориальное колие с притежателя на прах, декорация за кремация, спомен украса, украса на паметта, погребални украшения или сувенири бижута се използват като чудесен начин да се увековечи паметта за семейството, приятели или домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти