.

.

Комплекти ножици за бродиране UPKOCH 6 бр. Стоманени и Пластмасови Ножове Прозрачни Антиблокирующие Острието на нож Santoku Guard Защитни блокове Защита на всички Седалкит?

Комплекти ножици за бродиране UPKOCH 6 бр. Стоманени и Пластмасови Ножове Прозрачни Антиблокирующие Острието на нож Santoku

BGN 1.33

Наличност
На склад

Ножици за бродиране : Различни размери и стилове отговарят на различни изискванияЗащита на нож за плодове : Универсален : Наклонен отвор за по-лесно вдвижения и номиниране, подходящ за наклонени или директно от дръжки на ножове.Защита за ножове : Защита за ножове Лек и компактен размер позволява лесно и удобно да ги съхранява. Седалките или ръкави за ножове : различни стилове, за да отговарят на различни нужди, за използване в домашната кухня, а също така и при пътуване.сабя за разделочных ножове.Защита на ножове : Този калъф за ножове е устойчив на гумата и пробиване, той не поцарапает, не поцарапает и няма да навреди на вашите ножове.Осъществяване списък 3 x комплект от 6 бр. калъф за ножове Характеристики -Това са практични сабя и безопасен за храните калъф - Различни стилове, за да отговарят на различни нужди, за използване в домашната кухня, а също и мястото за рязане на месо в пътуване. - Нашите защитни кожуси за ножове добре проектирани така, че да се запази целостта на ножове, без да вредят на техния интериор и да не замъгляване на остриетата, когато те влизат в кожени сабя за труд и изваждат от тях. - Сверхпрочный структуриран за трайност ножевой блок без ножове.53 X0 защитен ръкав за ножове. -Цвят : както е показано на кобура за ножове-Материал : пластмаса защита на остриета на ножове - Бъдете сигурни, че нашата защита за ножове подходяща за всички ваши кухненски ножам. Защита за ножа на майстор-готвач.Информация за продукта предпазител за ножа Нашите защитни кожуси за ножове добре проектирани така, че да се запази целостта на ножове, без да вредят на техния интериор и да не замъгляване на остриетата, когато те идват на мястото и се изваждат от тях.Пластмасови защитни сабя за ножове Е набор от 6 теми защитни труд на главния готвач.

Опции за продукта

Свързани продукти