.

.

Didiseaon 18шт Стикер на стената с Яйце Заек Декор на Детска Стая Подвижни Стикери За Стена, Стикери с Заек Огледално Стикери За Стена Огледално Таван Стикери За Стена 3D ?

Didiseaon 18шт Стикер на стената с Яйце Заек Декор на Детска Стая Подвижни Стикери За Стена, Стикери с Заек Огледално Стикери За Стена

BGN 1.00

Наличност
На склад

ТАВАН - Великден декоративна стикер, изработена от приятен на материала, тя износостойкаяЕтикети на ОГЛЕДАЛНИ СТЕНИ - външни, вътрешни, на прозорци, врати и за банкет в детска стая, стикери за стена от ОГЛЕДАЛНИ ПЛОЧКИ - които Създават атмосфера честит Великден.Те ще оставят у вас незабравими спомени.СТЕНЕН ДЕКОР - Изработена от приятен на материала, той е здрав и устойчив на замърсяване.ЕТИКЕТИ EGG MIRROR - това празнични елементи, които могат свободно да се комбинират с вашата страна.ТАВАН - Великден декоративна стикер, изработена от приятен на материала, тя износостойкая.Етикети на ОГЛЕДАЛНИ СТЕНИ - външни, вътрешни, на прозорци, врати и за банкет в детска стая, стикери за стена от ОГЛЕДАЛНИ ПЛОЧКИ - които Създават атмосфера честит Великден.Те ще оставят у вас незабравими спомени.СТЕНЕН ДЕКОР - Изработена от приятен на материала, той е здрав и устойчив на замърсяване.ЕТИКЕТИ EGG MIRROR - това празнични елементи, които могат свободно да се комбинират с вашата страна.Пратката включва 18 x стенни стикери Характеристики -Цвят : златисто-сребрист Очарователен стикер-Тя има празнични функции, които могат свободно да се комбинират с вашите вечер огледални стикери за стена. - Той има класическа форма на великденския заек и яйцата, че много отговаря на щастлива атмосфера великденски декор на детска стая. -Размер : 8x5x0,01 см / 3,14x1 Великденски стикери за прозорците. - Продуктът е лесно да поставите и лесно премахване на акриловую стикер на стената. - Изработена от приятен на материала, това е здрава и грязеустойчивые великденски стикери за прозорците. -Материал : PVC таван - Подходящ за всички великденски сцени с широк спектър от приложения чрез добавяне на вас е много по-забавно от стенни стикери в огледалото плочки.Описание на продукта 3 D стикер на стената - това е украса на дома в деня на Великден, което ще ви донесе още много изненади и ще остави у вас приятни спомени. огледално покритие - избор за деца или приятели в празнични дни.

Опции за продукта

Свързани продукти