.

.

Fanxvivy Комплекти за бродерия на кръстат бод за начинаещи, пълен асортимент от комплекти за бродерия за начинаещи, направи си сам, 11-каратный комплект за бродерия на к?

Fanxvivy Комплекти за бродерия на кръстат бод за начинаещи, пълен асортимент от комплекти за бродерия за начинаещи, направи си

BGN 13.15

Наличност
На склад

【Размер и опаковка】 : 16,5x22 инча, висококачествен памучен конец × 1 (допълнително 30%); Висококачествен памучен плат × 1; игла за спринцовка × 2; Описание на фигурата × 1; Инструкции за бродерия × 1 С пълен набор от инструменти и инструкции можете да започнете да се наслаждавате на бродерия. 【Е подходящ за начинаещи】 : Кърпа с предварително отпечатана картина, фигура бродерия на кръстат бод ясно е нанесен с цветни квадрати и маркирани символи.Всеки знак съответства по цвят бродерия на кръстат бод.Символ нанесени на графиката, както и съответния цвят конец направено в долната част на графиката. 【Лекота на работа】 : Този комплект за бродерия на кръстат бод е снабден с инструкции на английски език и е напълно показва как се изпълняват различни предварително отпечатани мотиви.Това е много лесно за начинаещи и възрастни вышивальщиков.Комплект за бродерия на кръстат бод съдържа предустановленную канву и подробно описание.Пълен инструмент е подходящ за деца, възрастни, така и за начинаещи. 【Популярни подаръци】 : изискана опаковка и подходящи подаръци за семейството и приятелите; Съвместна бродерия с приятели или деца - наистина е важен и специален подарък. 【Предпазни мерки]】Рисуване върху плат, разтворим във вода и ще изчезне под въздействието на вода.Така че, моля, не докосвайте вода или утюгу до приключване на бродерия.Модели от плат много помагат за новаците. 【Размер и опаковка】 : 16,5x22 инча, висококачествен памучен конец × 1 (допълнително 30%); Висококачествен памучен плат × 1; игла за спринцовка × 2; Описание на фигурата × 1; Инструкции за бродерия × 1. С пълен набор от инструменти и инструкции можете да започнете да се наслаждавате на бродерия. 【Е подходящ за начинаещи】 : Кърпа с предварително отпечатана картина, фигура бродерия на кръстат бод ясно е нанесен с цветни квадрати и маркирани символи.Всеки знак съответства по цвят бродерия на кръстат бод.Символ нанесени на графиката, както и съответния цвят конец направено в долната част на графиката. 【Лекота на работа】 : Този комплект за бродерия на кръстат бод е снабден с инструкции на английски език и е напълно показва как се изпълняват различни предварително отпечатани мотиви.Това е много лесно за начинаещи и възрастни вышивальщиков.Комплект за бродерия на кръстат бод съдържа предустановленную канву и подробно описание.Пълен инструмент е подходящ за деца, възрастни, така и за начинаещи. 【Популярни подаръци】 : изискана опаковка и подходящи подаръци за семейството и приятелите; Съвместна бродерия с приятели или деца - наистина е важен и специален подарък.

Опции за продукта

Свързани продукти