.

.

DoreenBow 8 Листове, Листове за Пренасяне на Мастилото, Коледна Книга За Пренасяне, сублимационен печат на Хартия За Печат, Винил за Топлопреминаване, за Чаши, Тениски, Ч?

DoreenBow 8 Листове, Листове за Пренасяне на Мастилото, Коледна Книга За Пренасяне, сублимационен печат на Хартия За Печат, Винил

BGN 0.33

Наличност
На склад

[ИНОВАТИВНИ ЛИСТОВЕ ЗА ПРЕНАСЯНЕ] : Неплавящаяся хартия за пренасяне, може да се интегрира с материала, за да не отваливалась, не трескалась и не сминалась Както и теплопередающий винил или лепкав винил, нашата сублимационен печат на хартия малко тонковата, защо трябва само нарязани неплавящийся лист с много лек натиск. [ПРОМЯНА на ЦВЯТ] : Цвят сублимация на хартия изглежда много тъмна преди пренасяне, но след гладене той ще стане толкова светло, като изображението на продукта.Снабден с 8 листа, за пренасяне на мастилото, включва в себе си различни рисунки в рождественском стил, всеки лист, за пренасяне на мастилото има размери 12 x 10 инча / 30 x 25 см [Топло забележка : Впитывающая салфетка е най-подходящ за изделия от лек полиестер, цвят ще бъде незначителна, ако нанесете я на изделия от 100% памук или тъмен цвят, никога не избледнява, ако се мие в хладка вода с мек почистващ препарат.Моля, съхранявайте в тъмно и сухо място. [Приложими материали] : Листа на коледните мастило за пренасяне, може да се прилага в по-светъл полиестер, пластмаса, платно от полиестер, микрофибър, дърво, керамика, метал, кожа и т. Използвайте листове за прехвърляне на сублимационных мастило върху тениски, чаши, чаши, опаковки, влакчета, възглавници и т., направени със собствените си ръце. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] : Можете да използвате сублимационную хартия за пренасяне на дрехи или чаши.Ние, описани начини за използване и за двете цели в описанието на продукта по-долу.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, ние ще се радваме да отговорим на вас. [ИНОВАТИВНИ ЛИСТОВЕ ЗА ПРЕНАСЯНЕ] : Неплавящаяся хартия за пренасяне, може да се интегрира с материала, за да не отваливалась, не трескалась и не сминалась. Както и теплопередающий винил или лепкав винил, нашата сублимационен печат на хартия малко тонковата, защо трябва само нарязани неплавящийся лист с много лек натиск. [ПРОМЯНА на ЦВЯТ] : Цвят сублимация на хартия изглежда много тъмна преди пренасяне, но след гладене той ще стане толкова светло, като изображението на продукта.Снабден с 8 листа, за пренасяне на мастилото, включва в себе си различни рисунки в рождественском стил, всеки лист, за пренасяне на мастилото има размери 12 x 10 инча / 30 x 25 см [Топло забележка : Впитывающая салфетка е най-подходящ за изделия от лек полиестер, цвят ще бъде незначителна, ако нанесете я на изделия от 100% памук или тъмен цвят, никога не избледнява, ако се мие в хладка вода с мек почистващ препарат.

Опции за продукта

Свързани продукти