.

.

Щастливата Карнавальная Настолна пътека Mardi Gras-Декорация на Mardi Gras 13x72 Джудже Камион Празнична Маса Пътека От Полиэстеровой Плат с Кухненски Маса за Хранене Decoraion з?

Щастливата Карнавальная Настолна пътека Mardi Gras-Декорация на Mardi Gras 13x72 Джудже Камион Празнична Маса Пътека От Полиэстеровой

BGN 4.79

Наличност
На склад

Polyester 【Опаковка и размер】-В опаковка съдържа само една настолна пътека за карнавала Марди Грас 13x72 инча (33x183 см), която е подходяща за маси на 4-6 човека, по-подходящ за вашата трапеза и ще ви представя възхитителни впечатления от вечеря. 【Светло Начало декор】 Добавете атмосфера на празника на карнавала Марди Грас в домашен декор с помощта на цветни десктоп пътеки. идеален за ежедневно оформяне на тематични партита, детски душове и специални събития. 【Украса и защита на】 Настолна пътека е идеално предпазва вашия маса за хранене петна от храна и драскотини, както и ще се превърне в украса за вашия празник. забележка : Моля, сложи върху нея топлоустойчива подложка, за защита на маса от топлинни повреди. 【Топли съвети】 Настолна пътека ще бъде изпратена в сгънат вид.Когато получавате продукт с малък складкой, моля, отпуснете се, плисе не засяга използването.При нужда просто да прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението), за да лесно да се премахне гънка. 【Надежден материал】 е Изработен от 100% полиестер, здрава шивашки, мек и издръжлив, може да се пере в машина, сешоар в перална машина при ниска температура, след гладене не се колебае. предпазва повърхността на бюрото на един от най-горещите тигани, драскотини и разливи.Характеристики : 【Опаковка и размер】-В опаковка съдържа само една настолна пътека за карнавала Марди Грас 13x72 инча (33x183 см), която е подходяща за маси на 4-6 човека, по-добре се съчетава с масата и ще ви представя възхитителни впечатления от вечеря. 【Светло Начало декор】 Добавете атмосфера на празника на карнавала Марди Грас в домашен декор с помощта на цветни десктоп пътеки. идеален за ежедневно оформяне на тематични партита, детски душове и специални събития. 【Украса и защита на】 Настолна пътека е идеално предпазва вашия маса за хранене петна от храна и драскотини, както и ще се превърне в украса за вашия празник. забележка : Моля, сложи върху нея топлоустойчива подложка, за защита на маса от топлинни повреди.

Опции за продукта

Свързани продукти