.

.

[2] на Притежателя на пръстена за телефон с блестящи побрякушками със скъпоценни Камъни, Поставка За пръстени с изкуствен диамант, Пръстен за мобилен телефон с крис?

[2] на Притежателя на пръстена за телефон с блестящи побрякушками със скъпоценни Камъни, Поставка За пръстени с изкуствен диамант,

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Диамант поставка за пръстени с пайети】 : Модно пенливи диамантен пръстен за телефон, чудесна поставка за телефон - подходящ подарък за момичета и жени 【Поставка за пръстени за телефон Bling】 : държач за пръстени за телефон bling bling помага за здраво, за да запази телефон.Също и дръжка за пръстени и поставка за пръстите помагат за гледане на видео и снимки с въртяща поставка на 360 градуса. 【Удобно и безопасно】 : дръжка с бриллиантовым пръстен предотвратява случайното падане и подхлъзване на телефона.Пръстен-поставка за телефон с кристали подобрява управляемостта и насърчава използването на една ръка. 【Висок вискозитет】 : трайно лепило на держателе пръстени за телефон.Лепило не подлежи на повторно използване, моля, потвърдете положение пред надеванием телефонни позвънявания.(Не се прилагат върху канава /кожен калъф). 【Универсална съвместимост】 : подходящ за всякакви плоски и нетекстурирани повърхности.Притежателят на пръстена за мобилен телефон може да се използва в повечето смартфони и таблети.Притежателят на пръстена за телефон с блестящи побрякушками със скъпоценни камъни, поставка с изкуствена перла в вид на пръстен за телефон, поставка за мобилен пръста с кристали за телефони, мат.

Опции за продукта

Свързани продукти