.

.

OUNONA Caddy Елегантни Дренажни елементи, Държач за източване, Пръчици за хранене, на Разклона за прибори за хранене, Органайзер, Полк, Скандинавски Съдове за готвене, По?

OUNONA Caddy Елегантни Дренажни елементи, Държач за източване, Пръчици за хранене, на Разклона за прибори за хранене, Органайзер, Полк,

BGN 24.72

Наличност
На склад

ТИТУЛЯР ЛЪЖИЦИ - Защита на околната среда и на здравето при използването на материали, съответстващи на здравните стандарти за хранителни контейнериПОСТАВКИ за ПРИБОРИ ЗА хранене - Ярък и свеж дизайн на външния вид, дава ви добра визуална наслада.ПРЪЧКА ЗА ХРАНЕНЕ е Подходящ за съхранение на пръчици за хранене и за поддържане на чистотата на кухненски прибори на работния плот.ДЪРЖАЧ ЗА ИЗСУШАВАНЕ ПРИБОРИ за хранене - Модерен външен вид съчетава добре с повечето съвременни стилове на дизайн, които са с декоративен характер.КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на СЪДОВЕ - керамични и iron материал, който лесно се деформират или дълго да служи.Пратката включва 1 х стойка за пръчки Характеристики -Размер : 28,00 X15,60 X9,00 см/11,00 X6,13 X3 Кухненски интериор. - Модерен външен вид добре се съчетава с най-съвременен стил дизайн, който е декоративен органайзер за кухненски прибори. - Изработен от висококачествен материал, здрав за дълго използване, което ви дава прекрасна опит в използването на притежателя на лъжици. - Той има прост и модерен дизайн, елегантен и красив, той не ще отнеме много място в держателе за прибори за хранене. -Материал : керамика, желязна поставка за сушене на чинии - Идеалната стойка за съхранение на кухненски прибори за хранене, която да реши проблемите с разстройство във вашата стойка за кухненски прибори. - Асфальтовое основа могат да задържа излишната вода и я пазят на сухо в Органайзер за прибори за хранене. -Цвят : тъмен Кошница за сушене на продукти Описаниедержатель за сушене на чинии Здрав и практичен за по-дълга употреба.контейнер за съхранение на съдове Е практична кутия за съхранение на прибори за хранене, изработени от висококачествени материали.Поставки за прибори с множество офиси достатъчно голяма, за да побере кухненски прибори, като кухненски лъжици, шпатула, клещи, corollas, половники, които се задръстват си на плота.

Опции за продукта

Свързани продукти