.

.

Кабел Saycker Линк, който е съвместим с Oculus Quest 2, за бързо адаптиране и трансфер на данни с PC, USB Кабел C за виртуална слушалки и игра на КОМПЮТЪР (сив # 5 м)

Кабел Saycker Линк, който е съвместим с Oculus Quest 2, за бързо адаптиране и трансфер на данни с PC, USB Кабел C за виртуална

BGN 6.52

Наличност
На склад

Съвместимост с Oculus Quest 2 : кабел stream линк с мощност 60 Вата е съвместим с Oculus Quest 2, така че можете да, с удоволствие прекарват време за играМолим ви даде повече възможности за избор : по ваш избор кабели 2 дължини. изберете подходящият според вашите нужди. кабел с дължина 16 метра / 20 фута ви позволява да се движат свободно, без ограничения при игра на игри, гледане на филми или слушане на музика, с което приятни впечатления.Високоскоростен пренос на и бързо зареждане : на Ток е 3а бързо ви позволява да зареждате устройството по време на игра, поддържане на стабилна и високоскоростен пренос на данни. Конструкция метална глава под ъгъл от 90 градуса : Конструкция usb c под ъгъл 90 градуса прави по-стабилен и лесно нарани при възпроизвеждане.Купи с увереност : ние сме готови да направим всичко възможно, за да разреши някакъв въпрос. ако всички клиенти да останат доволни от нашия продукт, това ще бъде нашето най-голямо постижение.Съвместимост с Oculus Quest 2 : кабел stream линк с мощност 60 Вата е съвместим с Oculus Quest 2, така че можете да, с удоволствие прекарват време за игра.Молим ви даде повече възможности за избор : по ваш избор кабели 2 дължини. изберете подходящият според вашите нужди. кабел с дължина 16 метра / 20 фута ви позволява да се движат свободно, без ограничения при игра на игри, гледане на филми или слушане на музика, с което приятни впечатления.Високоскоростен пренос на и бързо зареждане : на Ток е 3а бързо ви позволява да зареждате устройството по време на игра, поддържане на стабилна и високоскоростен пренос на данни. Конструкция метална глава под ъгъл от 90 градуса : Конструкция usb c под ъгъл 90 градуса прави по-стабилен и лесно нарани при възпроизвеждане.Купи с увереност : ние сме готови да направим всичко възможно, за да разреши някакъв въпрос. ако всички клиенти да останат доволни от нашия продукт, това ще бъде нашето най-голямо постижение.Характеристики : Съвместим с Oculus Quest 2 : кабел Линк е съвместим с oculus quest 2, така че можете да се наслаждавате на играта достатъчно дълго и гъвкаво : кабел с дължина 16 метра /20 фута ви позволява да се движат свободно, без да изпитва ограничения при игра на игри, гледане на филми или слушане на музика, осигурявайки приятен опит.

Опции за продукта

Свързани продукти