.

.

Сейф за съхранение на фалшив червило - Тайно отделение, за да открие | Крият Хапчета, Пари, Бижута | да се Съхранява на Ценни Неща в предвид Съхранение Контейнер за съ?

Сейф за съхранение на фалшив червило - Тайно отделение, за да открие | Крият Хапчета, Пари, Бижута | да се Съхранява на Ценни Неща

BGN 2.80

Наличност
На склад

? Вашите приятели ще бъдете изумени, когато си е обикновена пръчка ще се превърне в тайното скривалищеЕдинственият проблем е, че тогава те ще знаят, къде се крие своите добри неща!А още по-добре, влизай 2, да имат свой собствен скривалище !. ✅ Този висококачествен контейнер за червило изглежда реалистично, тъй като е изработен от същия материал, че и обикновен тубичка с червило.Момичетата също обичат да се играе с тях, тъй като те изглеждат и се усещат такива истински. ? Е идеален за скриване на малки предмети, като таблетки, пръстени, обеци или плътно изградена доларова банкнота.Просто отвори на дъното, за да открие скритото отделение. ? Идеално място за походи в клуб с приятелките си.Също чудесно, за да скрие нещо по дома си от съквартирантите или по време на пътуване.На никого не му дойде в главата да търсите в лабиален червило ценни неща!. ? Е гарантирано : Ние осигуряваме на всички наши продукти е 100% гарантирано връщане на парите без проблеми.Количество в опаковка : 1. Тези контейнери за червило - идеалното място да се скриете вашите мини ценности от крадец.Може да се използва като ключодържател, за смъркане на тютюн, както и за скрити неща.

Опции за продукта

Свързани продукти