.

.

Holibanna 1 Комплект Прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Съдове за многократна употреба с Футляром, Преносим Комплект Съдове за готвене, Вилица, Лъжица, Набор от П?

Holibanna 1 Комплект Прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Съдове за многократна употреба с Футляром, Преносим Комплект Съдове за готвене,

BGN 0.67

Наличност
На склад

НАБОР от СЕРВИРОВОЧНОЙ СЪДОВЕ - Здрава конструкция не позволява съд се счупиПРЪЧИЦИ за ХРАНЕНЕ В калъф - за вечеря, рожден ден и празнични партита, тържества и сватби.Комплект прибори за хранене от неръждаема стомана-те, моля остават сухи след употреба, са подходящи за много поводи.Комплект прибори за пътуване-гладка повърхност и най-високо ниво на полиране, прост класически и съвременен дизайн.КОМПЛЕКТ ЛАГЕР на СЪДОВЕ - Ергономичен дизайн, гладка повърхност, полиран и безопасна за използване.Списък на опаковки 2 x пръчици за хранене 1 x вилица 1 x лъжица 1 x кутия за съхранение на Характеристиките, Изработени от неръждаеми материали, сигурни и трайни практични за използване портативен комплект съдове за готвене с футляром. - вашата вечеря или полагане приятелите на сватба, рожден ден, парти с стейками и в сражение, набор от прибори за хранене сребро за пътуване във времето с футляром. - Използвайте ги в бюфета, на парти, барбекю, семейно събиране и във всички бъркотии уреди за вечеря. -Материал : Комплект съдове за готвене от неръждаема стомана - Здрава конструкция перфектно ще попречи на защелкивание съдове преносим комплект съдове за готвене. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на набор от прибори за хранене.Информация за ТоварахиспоЛьзуемые прибори за хранене са подходящи за много случаи, като например дома, парти, ресторант и хотел.Комплект съдове за готвене Вилица гладка, за нея лесно поранить устните. комплект прибори за къмпинг Този набор от прибори за хранене, изработени от здрави и олекотени материали. комплект съдове за готвене от неръждаема стомана Повърхност светли и лъчисти като огледало.

Опции за продукта

Свързани продукти