.

.

5-степенна кръгла поставка за кифли Jusalpha с подсветка – Държач за кексчета премиум клас–Акрилна поставка за кифли с led подсветка – идеален за сватби, партита по пов?

5-степенна кръгла поставка за кифли Jusalpha с подсветка – Държач за кексчета премиум клас–Акрилна поставка за кифли с led подсветка

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Материал】 : Изработен от устойчив на хранително акрил, красиво показва кифли или друг десерт.Към всяка стойка, прикрепена допълнителна чанта-тоут за удобно и сигурно пренасяне. 【Обемът】 : Тази поставка може да побере 47-52 парчета 3-инчов кексчета.Лесно се сглобява и се съхранява точно.Използвайте като влакче за кифли, десерт или служат за плодове и други сладкиши.Може да се използва на всички видове мероприятия и партита, като например чай, детски душ, абитуриентски, сватба, Коледа, Деня на благодарността или за дома. 【Размер на плоча】 : 6" 7.8", 4 Инча между всеки ли още не, височина само на 18 инча.Моля, прочетете внимателно размери при избора на подложки за торта. 【Обмислен дизайн 】 : По ръбовете на всяко ниво има отвори за закрепване на гирлянди, за да те останаха здраво въплътена в продължение на целия си дейности. 【В комплект 】 включва : 1 чиния, 1 bag-тоут и венец на led светлини (батерия в комплекта не са включени). 【Материал】 : Изработен от устойчив на хранително акрил., красиво показва кифли или друг десерт.Към всяка стойка, прикрепена допълнителна чанта-тоут за удобно и сигурно пренасяне. 【Обемът】 : Тази поставка може да побере 47-52 парчета 3-инчов кексчета.Лесно се сглобява и се съхранява точно.Използвайте като влакче за кифли, десерт или служат за плодове и други сладкиши.Може да се използва на всички видове мероприятия и партита, като например чай, детски душ, абитуриентски, сватба, Коледа, Деня на благодарността или за дома. 【Размер на плоча】 : 6" 7.8", 4 Инча между всеки ли още не, височина само на 18 инча.Моля, прочетете внимателно размери при избора на подложки за торта. 【Обмислен дизайн 】 : По ръбовете на всяко ниво има отвори за закрепване на гирлянди, за да те останаха здраво въплътена в продължение на целия си дейности. 【В комплект 】 включва : 1 чиния, 1 bag-тоут и венец на led светлини (батерия в комплекта не са включени).

Опции за продукта

Свързани продукти