.

.

Аксесоари за Деня на Св. Патрик, Временни Татуировки, 10 Листа, Аксесоари за Деня на Св. Патрик, Зелена Детелина, Ирландски Водоустойчиви Стикери с Татуировки във фор?

Аксесоари за Деня на Св. Патрик, Временни Татуировки, 10 Листа, Аксесоари за Деня на Св. Патрик, Зелена Детелина, Ирландски

BGN 1.33

Наличност
На склад

?Татуировки в Деня на Св Патрик?В опаковка съдържа 10 листа временни татуировки в Деня на Св.Нашите стикери с татуировки съдържа набор от банери, балони, бира, злато, детелина, шапки, подкови, ирландски хартата и т. Татуировки - най-добрите декорации за Деня на Св. Патрик, които можете да споделяте с приятелите и семейството си. ?Идеален за аксесоари за Деня на Св. Патрик?Тези временни татуировки с Деня на Св. Патрик съдържат традиционни ирландски елементи, аксесоари за татуировки под формата на централи - забавен и сигурен начин да докаже своята irish гордостта на парти в чест на Деня на Свети Патрик.Идеалната декорация за украса за партита в чест на Деня на Свети Патрик и тържествени паради. ?Използвайте случаи?За парти в чест на Деня на Св. Патрик или парад на 17 март, тези временни татуировки са идеални за парти!Тези стикери с татуировки на Деня на Св. Патрик могат да се използват за партита в чест на Деня на Свети Патрик, аксесоари за костюми за cosplay, партита, снимки, клубни вечери, рождени дни, празнични тържества и много други. ?Водоустойчив и защитен?Комплект за татуировки в Деня на Св. Патрик, предназначени за дома със зелен празнична декорация, изработен от мастило, получени от най-ярките, най-безопасният растения, така че можете да го използвате с доверие.Изработен е от висококачествен материал AB лепило, няма мирис, е водоустойчив, устойчив на надраскване и могат да се съхраняват в продължение на 3-5 дни в продължение на дълго време. ?Лесна употреба и отстраняване на? Не се притеснявайте за това, че е трудно да се използва, това е много лесно да се направи.Ако искате да промените един стил или той не ви харесва, лесно можете да го премахнете с помощта на алкохол, средство за отстраняване на грим, масла за тяло и зехтин.Ние сме сигурни, че децата и възрастни ще се зарадват на тези забавни аксесоари за партита с много зеленина и трилистником.

Опции за продукта

Свързани продукти