.

.

Гланц за устни с Лъскава глазура червило Силен Блясък за устни 2 В 1 Дълга Червило Течна Червило Силен Блясък за устни с Телесен цвят Двойна Копринена Дълга Кадифе Г?

Гланц за устни с Лъскава глазура червило Силен Блясък за устни 2 В 1 Дълга Червило Течна Червило Силен Блясък за устни с Телесен цвят

BGN 0.78

Наличност
На склад

? 100% чисто нов и високо качество ? Висококачествено обслужване на клиенти, безплатна възстановяване. ? Лесен за използване, с инструкции. ? Невероятна цена, ние имаме нашата собствена фабрика. ? Бърза доставка, 7-21 ден.Блясък за устни Gloss Glaze червило Lasting Lip Velvet 2 в 1 дълга червило течност за устни, Устойчиви червило Гол Lip Double Silky Long Velvet Glaze Гланц за устни Превключване : Двустранен дизайн с червило от една страна и глазура за устни от друга страна ви позволява свободно да използват тази червило по всяко време, за да създадете различни ефекти и грим.Точка на продажба на продукт, Направете устните очарователни : устойчиви, не е лепкава, дълго овлажнители и не выцветающие, тези червила могат да направят устните ви са много хубави.Гладко червило хидратиращ, нежна, елегантна и лека, подходяща за грим по всяко време на годината, особено за офиса, срещи, пазаруване и летни партита.Това е много удобно, много красив комплект за грим на устни, лесно се нанася, червило, за грим е много подходящ за Ден на Свети Валентин, ден на раждане, юбилеям и другите празници, за да се даде на майките, малък оценят дарове за приятелки, малък оценят дарове за приятелки течни червила са много удобни, прости червило и изглеждат много добре.Червило също е удобен за переноске, можете да го носите със себе си навсякъде, без да заема много място.Трайна глазура за устни е лесен за използване, на повърхността на бархатного платна трайна, наситен цвят, луксозен истински ефект, мека като коприна.Не избледняват в продължение на деня За различни поводи : подходящ за целогодишно грим е подходящ за всякакви случаи, като например офис, среща, пазаруване, парти и др.to дайте да ви прекрасен опит за грим. 1x Двупосочен антипригарный блясък за устни cuplip гланц Гол не прилича на нашите най-луксозни цветове и овлажняващи кремове, наслаждавайте се на наситени цветове.Червило богата на хранителни вещества, които могат да направят устните мека и хидратирана.

Опции за продукта

Свързани продукти