.

.

2 ЕЛЕМЕНТА от 100 мл, Прозрачни Бутилки С Пяна Пластмаса Вспенивающий Помпа Опаковка Празен Пътен Флакон За Течен Сапун, Шампоан за Мигли, за да Почистващо Средство К?

2 ЕЛЕМЕНТА от 100 мл, Прозрачни Бутилки С Пяна Пластмаса Вспенивающий Помпа Опаковка Празен Пътен Флакон За Течен Сапун, Шампоан

BGN 4.60

Наличност
На склад

Материал : пластмаса; Цвят : прозрачен; Капацитет : 100 мл / 3,4 грама; Размер : 14,3x5 см / 5,63x2 инча; Опаковка : 2 броя; Тегло : 110 г Изработени от качествена пластмаса, пътни празни бутилки за образуването на пяна трайни и многоразовы за продължителна употреба.Благодарение на утолщенному корпуса, тяхната светлина тегло и висока пропускливост на пластмасови бутилки, устойчиви на топлина и наднормено натиск.Мини бутилка за разпенване на мляко течност с дозатор foam pump осигурява пръскане е достатъчно течности, и можете да използвате по-малко за получаване на същия ефект на почистване.Чудесен опаковка пяна дава възможност сами да приготвите течен сапун като сапун за миене на съдове, течни сапуни, душ гел, сапун на миглите, препарат за измиване на лицето, shapoo и т. Технически характеристики : .Материал : пластмаса;.Цвят : прозрачен;. Капацитет : 100 мл / 3,4 грама;. Размер : 14,3x5 см/ 5,63x2 инча;.Опаковка : 2 броя; Тегло : 110 г. Изработена от качествена пластмаса, пътни празни бутилки за образуването на пяна трайни и многоразовы за продължителна употреба.Благодарение на утолщенному корпуса, тяхната светлина тегло и висока пропускливост на пластмасови бутилки, устойчиви на топлина и наднормено натиск.Мини бутилка за разпенване на мляко течност с дозатор foam pump осигурява пръскане е достатъчно течности, и можете да използвате по-малко за получаване на същия ефект на почистване.Чудесен опаковка пяна дава възможност сами да приготвите течен сапун като сапун за миене на съдове, течни сапуни, душ гел, сапун на миглите, препарат за измиване на лицето, shapoo и т. Моля, обърнете внимание : . Измерване на ръка само за помощ.Благодаря за вниманието.

Опции за продукта

Свързани продукти