.

.

WSZJJ Хубава Лятна рокля за кучета с плодов принтом, пола принцеса, Костюми, Облекло за йоркшир shih дзъ, малтийски шпиц, шнауцера, Дрехи за домашни любимци (Цвят: A, Разме?

WSZJJ Хубава Лятна рокля за кучета с плодов принтом, пола принцеса, Костюми, Облекло за йоркшир shih дзъ, малтийски шпиц, шнауцера,

BGN 58.84

Наличност
На склад

1 Външния слой е изработен от висококачествена тъкан от млечна коприна, приятна за кожата и дишането, както на вътрешния слой - кратък от плюш, удобен и топъл. Сладък cartoony фигура печат прави вашия любим човек по-енергични. Изящна изработка, моющийся, издръжлив и лесен за поддържане. Гуманизированный дизайн ръкави лесно се побира и се отстранява, а също така и лесно се побира и се отстранява. Подходящ за малки и средни кучета и котки, за да ги направи по-привлекателни. Външния слой е изработен от висококачествена тъкан от млечна коприна, приятна за кожата и дишането, а вътрешният слой от късо плюш, удобен и теплый2. Сладък cartoony фигура печат прави вашия любим човек по-энергичным3. Изящна изработка, моющийся, издръжлив и лесен за поддържане. Гуманизированный дизайн ръкави лесно се побира и се отстранява. Подходящ за малки и средни кучета и котки, за да ги направи по-привлекателни. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване и 3-5 грама от разликата между различни цветове. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това. 1,00 cm = 0,39 "Mailto включва : 1 облекло за домашни любимци, Дрехи за домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти