.

.

Zerodeko 2 бр., Памучен Кутия За съхранение на средства за отстраняване на грим, Прозрачна Кутия-Органайзер, Кръгъл Стъклен Памук Кръгла Употреба, Контейнери За съхране?

Zerodeko 2 бр., Памучен Кутия За съхранение на средства за отстраняване на грим, Прозрачна Кутия-Органайзер, Кръгъл Стъклен Памук Кръгла Употреба,

BGN 3.94

Наличност
На склад

пластмасата Калъф за ПАМУЧНИ тампони -скоростна ефективно задържа влагата, като елементи за съхраняване на по-ароматно.Буркан за памучни топки. КУТИЯ ЗА ГРИМ- : почиства Лесно с вода и сапун, контейнери за памучни топки лесно вытираются и изглеждат като нови след всяко пране.Не слагайте в съдомиялна машина.БИСТРА БАНКА QTIP - кутии могат да бъдат предназначени за съхранение на други малки предмети, като например жени за рисуване и т. ФИЛТЪРА за килер с дупка и капак, му е лесно да се заеме и да съхранявате удобно.КАЛЪФ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на КОЗМЕТИКА - снабден с капак, благодарение на която цялото му съдържание в опаковката е защитена от прах.Пратката включва 1 x кутия за памучни дискове 1 x кутия за памучни тампони Особености-Прозрачен дизайн е удобно, за да можете да видите останалите памучни дискове или контейнер за памучни тампони. - Идва с капачка, която предпазва цялото съдържание на опаковката, и стъклен притежател на qtip без прах. - Цвят : Прозрачен предпазител на сухи храни. - Запазва памучни дискове и тампони чисти и спретнато подредени и видими органайзер за грим. - Материал : държач за памучни топки PS. - Кутията и могат да бъдат за съхранение на други малки предмети, като например жени, за рисуване и т., бурканче за памучни топки. - Размер на кутията за тампони : около 3,54x2,55x3,62 инча, държач за козметични памук дискове. - Размер на кутията с памук диск : около 2,67x2,67x7,67 инчов кутийки за килер. - Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за продължителна употреба в кухненски банки.Информация за Товарахкоттоновая буркан за тампони Този органайзер за грима ще изглежда добре на всяко обличане масичката и ще се впишат във всеки интериор.Органайзер за памучни дискове са прозрачни кутии за съхранение. прозрачен държач Контейнер е оборудван с капак, за него е лесно да получите достъп и да може да многоразово изпълни.стъклена притежателя qtip Кутии за памучни дискове достатъчно, за да сложи голям брой памучни дискове.

Опции за продукта

Свързани продукти