.

.

Багажник за удочек за риболов могат да се Настанят до 12 Удочек, Стенни Държачи за удочек от масивно дърво, Органайзер за съхранение на Кутии с макари за гараж или ст?

Багажник за удочек за риболов могат да се Настанят до 12 Удочек, Стенни Държачи за удочек от масивно дърво, Органайзер за

BGN 30.33

Наличност
На склад

【Най-добрия подарък за рибар】 всеки заядлого рибар има много удочек той / тя определено се нуждаят от оборудване, което може да се съхранява.Нашата поставка за удочек, несъмнено ще се превърне в уникален подарък за тези, които в нищо не се нуждае.Отличен подарък за рибар, татко или на мама.Например, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин и подаръци за рожден ден. 【Ефективна спестяване на пространство】 Стенни държачи за пръти с функция за разделяне.Долу е инсталирана кръгла пръчка, а също така са предвидени допълнителни куки за съхранение на дрехи, майок, спасителни жилетки или дождевиков и т. От двете страни на притежателите на удочек направили дупки, през които може да се мотае шапки, раници и други неща, за да организирате вашето загроможденное пространство. 【Може да се съхранява до 12 удилищ или комбинации】 Специално разработен отделение във формата на оленьего рога с капацитет до 12 удилищ, докато обичайният титуляр въдица побира само 6-10 удилищ в едно и също пространство.Ефективно използване на пространството на стената за поставянето на вашите удочек в центъра, а също и като украса на стените.Можете да го сложи в гаража си дървена колиба, мазе или стая. 【Защитете скъпи въдици】 В держателе за удочек се използва естествени материали, от масивно дърво, който е здрав и не е лесно деформиран, или се развали, предотвратява появата на драскотини по удилищах и не е нужно да се притеснявате за това, че въдица падне и да навредят.В същото време държач за пръти, изработени от истинско дърво, директно на преработени и направени, че е по-щадящи околната среда. 【Удобен за инсталиране】 Аксесоари са включени в комплекта.Лесна инсталация на винт, идва с инструкции, и вие винаги можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.

Опции за продукта

Свързани продукти