.

.

LandTrek Раница на съвсем малък за Фитнес зала, Спортна чанта за жени и Мъже, Водоустойчива Спортна чанта с Мрежесто джоб (Естествени модели)

LandTrek Раница на съвсем малък за Фитнес зала, Спортна чанта за жени и Мъже, Водоустойчива Спортна чанта с Мрежесто джоб (Естествени модели)

BGN 4.40

Наличност
На склад

※ Привлекателно сетчатое клон : Тази лека раница с завязками дантела прозорци е привлекателно сетчатое цип отпред, вие можете свободно да видят съдържанието и лесно да се достигне до него ※ Добра спортна раница : Широк отвор с цип на шнур улеснява достъпа до вашия спортен екипировка или всичко останало, което ви е необходимо в сражение.Достатъчно място в предния джоб за бутилка с вода, мобилен телефон, портфейл и т. ※ Издръжлив и лесен : Изработен е от водоустойчив и устойчив полиестер с плътност 600 дение, размер на 18,5 "В x 15"W, капацитетът на около 915 куб. инча / 15 л, регулируема удобни въжени презрамки. ※ МОЖЕТЕ да изтривате : Специално подготвени за тези, които тренира и да пътува.Можете да го не само носене, но и да се пере на ръка или да постави раницата в окото чанта за дрехи за машинно пране и сушене, което ще ви спести повече време на това, по-добре да започне на следващата спирка. ※ Раница за ежедневна употреба, независимо дали го използвате като спортна чанта, футболен раница, чанта за плуване, плажна чанта или пакет за закупуване е чудесен избор за активни занимания и ежедневна употреба. ※ Привлекателно сетчатое клон : Тази лека раница с завязками дантела прозорци е привлекателно сетчатое цип отпред, вие можете свободно да видят съдържанието и лесно да се достигне до него. ※ Добра спортна раница : Широк отвор с цип на шнур улеснява достъпа до вашия спортен екипировка или всичко останало, което ви е необходимо в сражение.Достатъчно място в предния джоб за бутилка с вода, мобилен телефон, портфейл и т. ※ Издръжлив и лесен : Изработен е от водоустойчив и устойчив полиестер с плътност 600 дение, размер на 18,5 "В x 15"W, капацитетът на около 915 куб. инча / 15 л, регулируема удобни въжени презрамки. ※ МОЖЕТЕ да изтривате : Специално подготвени за тези, които тренира и да пътува.Можете да го не само носене, но и да се пере на ръка или да постави раницата в окото чанта за дрехи за машинно пране и сушене, което ще ви спести повече време на това, по-добре да започне на следващата спирка.

Опции за продукта

Свързани продукти