.

.

Комплекти CLISPEED Превръзка от неопрен за джогинг Ленти Мобилен Пояс за ръце, Чанта за мобилен телефон Mobile Превръзка от неопрен за Джогинг Нарукавная Превръзка Спорт?

Комплекти CLISPEED Превръзка от неопрен за джогинг Ленти Мобилен Пояс за ръце, Чанта за мобилен телефон Mobile Превръзка от неопрен

BGN 1.67

Наличност
На склад

МОБИЛНА лентата за бягане - За лесен достъп са на разположение на отвора за зареждане и слушалки мобилна превръзка от неопрен за джогинг.Стойка за телефона - чанта за съхранение на пари и ключове. превръзка от неопрен за мобилен телефон за джогинг.ЧАНТА ЗА МОБИЛЕН телефон - Фолиото на екрана при допир, промяна на функцията, без изваждане на телефона.Държач за мобилен джогинг - Фолиото на екрана при допир, промяна на функцията, без изваждане на телефона. превръзка от неопрен за мобилен джогинг.ЧАНТА за МОБИЛЕН телефон - С регулируема каишка, тя може плътно облегать ръка всякакъв размер.МОБИЛНА лентата за бягане - За лесен достъп са на разположение на отвора за зареждане и слушалки. мобилна превръзка от неопрен за джогинг.Стойка за телефона - чанта за съхранение на пари и ключове. превръзка от неопрен за мобилен телефон за джогинг.ЧАНТА ЗА МОБИЛЕН телефон - Фолиото на екрана при допир, промяна на функцията, без изваждане на телефона.Държач за мобилен джогинг - Фолиото на екрана при допир, промяна на функцията, без изваждане на телефона. превръзка от неопрен за мобилен джогинг.ЧАНТА за МОБИЛЕН телефон - С регулируема каишка, тя може плътно облегать ръка всякакъв размер.Осъществяване на списък 1 х чанта за съхранение на мобилен телефон, Особености -Фолиото на екрана осязаемая, променяйте функциите, без изваждане на телефона от калъфа, за мобилен телефон. - Изработена от неопрен, тя е в състояние да се огъват, но не се простират според формата на чанта за мобилен телефон. - Цвят : Черна спортна чанта на открито. -Тази превръзка от неопрен за мобилен телефон е идеален за смартфон, като , , и др Калъф за мобилен телефон. - Има дупки за порт за зареждане и слушалки за лесен достъп до мобилен рукаву. - Подходящ за 4 мобилни бягане притежатели. - Чанти и калъфи за съхранение на пари и ключове, наплечная чанта. - С регулируема каишка, той може да прилепва плътно към чантата за мобилен телефон с всякакъв размер. - Материал : неопреновый титуляр за телефон.

Опции за продукта

Свързани продукти