.

.

Сверхпрочный торбичка за бельо. Изработена ръчно от еко платно. 30 См ширина 40 см височина. Товароподемност е 150 паунда. Най-здрав чанта за дрехи, продаваният в Америк

Сверхпрочный торбичка за бельо. Изработена ръчно от еко платно. 30 См ширина 40 см височина. Товароподемност е 150 паунда.

BGN 8.33

Наличност
На склад

Висококачествена сверхпрочная чанта за дрехи ръчна изработка, добре продаваният в Америка 30 См дължина и 40 см височина, с капацитет 5 кг, вмещающей МАСИВНА 150 Лири!.Тройната фърмуер осигурява дълъг живот и стираемость.Идеален за измиване, пътуване, къмпинг, спорт и съхранение на неща.Нашите торбички за пране на дрехи имат най-висок рейтинг, продавани онлайн, и завинаги reason.it е най-добрата чанта в Америка!.Уморени от това, че си супер евтин внос на чанта за дрехи на китайското производство се скъса или се разпада след няколко използвания?Имахме същия проблем, и след проучване на това как са изработени тези пакети - нищо чудно . боклук в кофата за боклук ще излезе.Ние решихме да се промени начинът на производство на торби за дрехи и реши да се създаде най-здрав чанта за дрехи, ръчно изработени в южна Америка.Ние започнахме с грандиозно платно, което е сверхпрочным, сверхмягким и въз основа на по-продължителната пране и дълголетие.След това прекарахме следващата година, работейки с най-добрите производители на найлонови конци, и са разработили технология за тройно шев, които издържат на изискванията на индустриално пране и е подходящ за чорапи.Ние сме тествали нашите процес в рамките на следващите 6 месеца, да прекарва стотици пранета и натоварване тестове с драматичен успех!Сигурни сме, че нашите усилия сослужат добра услуга на вас и вашето семейство; и че нашата работа е платила на разстояние, превръщайки се в чанта номер едно по продажби и с най-висок рейтинг в !.

Опции за продукта

Свързани продукти