.

.

Zerodeko 1 бр. Сушене на Плетени Въжета Преносима Бельевая Въже Бельевые Въже Кабел За Дантела Линия за Измиване на Метална Линия За Пране на Въже Ветрозащитная Въжета ?

Zerodeko 1 бр. Сушене на Плетени Въжета Преносима Бельевая Въже Бельевые Въже Кабел За Дантела Линия за Измиване на Метална Линия За Пране

BGN 13.91

Наличност
На склад

Въжета за сушене на открито Изработен от здрава и практически материал за продължителна употребаБезопасност въже за улицата : Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Въже-органайзер за къмпинг : това е достатъчно, за да може в голяма степен отговарят на вашите нужди за използване.Помощна въже сигурност : Въже за окачване на дрехи е направена от висококачествен материал за продължителна употреба.Въже за противопожарната стълба : Може да се използва за окачване на дрехи, кърпи, одеала, килими . Пратката включва 1 х въжета за сушене Особености -Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноске, подходящ за къмпинг, планинско катерене, разходки, пикник и др Ветрозащитная въжето за дрехи. -Материал : Стоманена тел, найлон въжето за дрехи -Произведен от траен и практически материал за продължителна употреба с въжета за противопожарната стълба. -Преносим бельевая въжето може да се използва както за вашия дом, така и за семейни пътувания. -Размер : Около 1000,00 X4,00 X0,80 см / 393,00 X1,57 X0 въже-органайзер за къмпинг. -Цвят : Бял въжета за сушене на бельо-На нея можете да съхранявате вашите чинии, чанти, дрехи, кухненски принадлежности и други предмети от стоманена тел със сърцевина. -Подходящ за захващане и съхранение на дрехи, завивки, хавлии, панталони и т. Подвесная въже за изсушаване на въздуха.Информация за стоки Отбивка въже Тази подвесная въже е направена от висококачествен материал, трайни за продължителна употреба.стенни закачалки за дрехи Те са леки за удобен и преносим употреба.бельевая въжето за дрехи, подходяща за повечето видове активен отдих. бельевая въже Здрава и гъвкава конструкция с висока товароподемност, ще осигури нейната практичност и популярност като бельо въже.

Опции за продукта

Свързани продукти