.

.

STOBOK Файл Размерът на Бутона Черна Хартия, Закрывающаяся Папка за документи в Чантата си Училищен Органайзер Притежателите на Канцеларски материали за документи О?

STOBOK Файл Размерът на Бутона Черна Хартия, Закрывающаяся Папка за документи в Чантата си Училищен Органайзер Притежателите на Канцеларски

BGN 3.72

Наличност
На склад

На ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ФАЙЛА за документи - Класически формат A4 добре е подходящ за редовни документиКалъф за папки-пощенски плик-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ЧАНТА ЗА ДОКУМЕНТИ-ПОРТФОЛИО - за надеждно съхраняване на голямо количество важни документи в една папка.Училищните офис консумативи, подаръци за студенти -Подходящ за дома, офиса, корпоративна употреба и т. Училищна папка за файлове-Структура филц, устойчива на счупвания, можете да се чувстват комфортно на допир, за разлика от пластмаса.Пратката включва 1 х спецификации за съхранение-Размер : около 34x25x0,5 мм. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Текстура филц, устойчив на разкъсване, можете да се чувстват комфортно на допир, за разлика от материала. - Дизайн бутони за практични, можете да запишете файла си в безопасност. - Подходящ за дома, офиса, корпоративна употреба и т. - за надеждно съхраняване на голямо количество важни документи в една папка. - Материал : фетр. - Класически размер A4 добре е подходящ за редовни документи.Описание Товарашкольные канцеларски подаръци за студенти Дизайн с бутони прави по-удобна за съхранение на важни файлове или документи, химикалки и т. Описание калъф за папки-пликове Е набор от папки за документи с формат А4.портфейл за документи с формат А4, такава голяма обемът повишава ефективността на работа. училищна папка за файлове, Произведени от филц, папка за файлове здрава.

Опции за продукта

Свързани продукти