.

.

Libeder 4 Нива, Въртящи Организатор за гардероба, Висящи Организаторите за гардероб и за Съхранение с 24 Джоба, Органайзер за Висящи Рафтове в килера, Органайзер за обув?

Libeder 4 Нива, Въртящи Организатор за гардероба, Висящи Организаторите за гардероб и за Съхранение с 24 Джоба, Органайзер за

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Тежкотоварни закачалка за обувки】 Органайзер за дрехи в гардероба е изработен от здрав професионални шевове и износостойкого ултра силна от нетъкан текстил, в горната част на притежателя за обувки използва сгъсти възвръщане дебела дъска като сигурна и здрава опора, 1 здрава метална кука, предназначен за окачване на чанти за обувки, вертикално отгоре, който може да се върти на 360 градуса за по-лесен достъп до теми 【4 нива, организатор за гардероба】 Много голямо отделение, 4 нива подвесного организатор за гардероба плюс 24 чанти, достатъчно място за 12 чифта обикновени обувки и други продукти и аксесоари, без да заема повече площ. 【Бърза настройка】 Тези висящи рафтове за съхранение в гардероба, лесни за инсталиране, разопаковам и да се мотае на метални куки директно на мряна кабинет или закачалка за дрехи, тази закачалка за обувки, заема малко място и може да се използва в микробус по време на пътуване, че е удобно и спестява място. 【Универсален】 Подвесная рафт за обувки за кабинет може не само да съхраняват обувки, но и поставят по 3-5 елементи от облеклото на всяка служба, например, ризи, пуловери, чорапи и т. Все още има място за поставяне на неща, и вече не ще бъркотията в гардероба си. 【Размер и тегло】 Полк за закачалки тежи 2,07 килограма и разполага с общо 48 сантиметра от горната част на куки до дъното на най-долния рафт, органайзер за съхранение в гардероба идеален за повечето шкафове, общ размер : 10 "W x 15 "G x 48 "В, шкаф за съхранение на обувки отговарят на вашите нужди за съхранение, когато се пускат в някакъв шкаф.Този рафтове за съхранение има две форми : четырехслойный и двуслойни.Всеки рафтове за съхранение е с метална стоманена кука в горната част. Четырехслойная / двупластова отворена етажерка, върху която може да се съхранява шалове, пуловери, ризи и т. Отстрани на всеки слой има 6 малки джобове.Във всяка дамска чанта може да се побере обувки.Освен това, в нея можете да съхранявате различни аксесоари и малки предмети, като например слънчеви очила, хавлиени кърпи, ръкавици, чорапи, бижута и т.

Опции за продукта

Свързани продукти