.

.

yiijeah Голям Лилаво Стенен Арт Декор за Хола Спални Морски Пейзаж пълнолуние Лилаво Цвете Картина на Платно Картина Ръчно Рисувани Цветя Сливи Произведение на Изкус?

yiijeah Голям Лилаво Стенен Арт Декор за Хола Спални Морски Пейзаж пълнолуние Лилаво Цвете Картина на Платно Картина Ръчно Рисувани Цветя

BGN 1.33

Наличност
На склад

?Голяма лилава стенни модел на ръчно рисувани слива в рамка с размер : 30x60 смНавива отстрани на черна дървена рамка.Пристига готов да бъде обесен. ?Художественото оформление на стената в рамка : голяма черна дървена рамка с лилави цветя, сливи, рисувани на ръка, само част от повърхността е изрисувана ръчно, част е отпечатана.Изображението на монитора може да се различават малко от реалните светлинни ефекти. ? Лесно подвешивается и сигурно е опакован : платно, натянутый върху рамка от масивна кедър, увити около периметъра на черна рамка с куки за окачване.Чудесен подарък за вашите близки и приятели. ?Монтиране на украса в голяма рамка : Идеалното монтаж на стена декорация за хол, спалня, кухня, офис, хотел, ресторант, офис, стая за гости, бар и т. ? Всеки изпратен продукта се тества.Ние се ангажираме да се гарантира, че нашите клиенти е добър опит за пазаруване. ?Голяма лилава стенни модел на ръчно рисувани слива в рамка с размер : 30x60 см.Навива отстрани на черна дървена рамка.Пристига готов да бъде обесен. ?Художественото оформление на стената в рамка : голяма черна дървена рамка с лилави цветя, сливи, рисувани на ръка, само част от повърхността е изрисувана ръчно, част е отпечатана.Изображението на монитора може да се различават малко от реалните светлинни ефекти. ? Лесно подвешивается и сигурно е опакован : платно, натянутый върху рамка от масивна кедър, увити около периметъра на черна рамка с куки за окачване.Чудесен подарък за вашите близки и приятели. ?Монтиране на украса в голяма рамка : Идеалното монтаж на стена декорация за хол, спалня, кухня, офис, хотел, ресторант, офис, стая за гости, бар и т. ? Всеки изпратен продукта се тества.Ние се ангажираме да се гарантира, че нашите клиенти е добър опит за пазаруване.Информация за продукта : .декор на стените Ръчно рисувани в бяло цвете.Се предлага в три варианта размер.В комплекта са включени : Натянутый на солидна еловую дървена дограма с куки, увити в галерията и се приготви.

Опции за продукта

Свързани продукти