.

.

Yinpecly О-Пръстен Обтегач 250 мм (ID) От С Алуминиеви Многофункционални Обтегач за Хардуер Чанти САМ Ключодържатели, Колани Занаятчийски Проекти Черен 5 бр.

Yinpecly О-Пръстен Обтегач 250 мм (ID) От С Алуминиеви Многофункционални Обтегач за Хардуер Чанти САМ Ключодържатели, Колани Занаятчийски

BGN 1.00

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【РАЗМЕР】 - Вътрешен диаметър : 25 мм / 0,98 инча; Дебелина : 3 мм / 0,12 инча. 【Материал】-Изработен от сплав с повърхност с покритие покритие, работи перфектно, отличен за много функционални и запечатване на пръстените". 【Предимство】-Повърхностно запечатване на пръстен от с сплав здрава, гладка и закръглена, богата текстура, отлично качество на изработката, много подходящ за използване с цел САМ. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Уплътнителни пръстени от с сплав, куки, регулатор на каишка с катарама за чантата, чанти, раницата през рамо, колан, колани, предпазни колани и дрехи, багажных колани и раници. 【Съдържание на опаковката】-на Помещение и включва : 5 х запечатване на пръстени от сплав с ключалката.

Опции за продукта

Свързани продукти