.

.

STOBOK 1 БР. Настолна Кутия За Съхранение, Държач за Компютър, Поставка За Лаптоп, Украшение, Кутии За Съхранение, Поставки за Монитор с Кутия за Съхранение, Органайзер ?

STOBOK 1 БР. Настолна Кутия За Съхранение, Държач за Компютър, Поставка За Лаптоп, Украшение, Кутии За Съхранение, Поставки за Монитор

BGN 15.31

Наличност
На склад

синтетичен материалКУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ STORGANIZER - Долната част е изпълнена под формата на чекмедже, което е удобно, за да номинират и да измислям, а също така и лесно да се съхранява.ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ТОАЛЕТНА МАСИЧКА - изящна изработка гарантира практичност и дълготрайност.СТЪКЛЕН ОФИС МАСА - Изработена от дърво и стъкло материал, тя е здрава и може да продължи известно време.КОМПЮТЪРНА поставка за десктоп - Подходящ за съхранение на козметика, червило, канцеларски материали и всякакви всячины.КОМПЮТЪРНА настолна поставка-Нашият продукт е добре направен и ще ви донесе удоволствие.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение Характеристики -Размер : Около 30,00 X18,00 X10,00 см / 11,79 X7,07 X3,93 инча Кутии за съхранение на организатор. -Материал : настолна Стойка рафтове от дърво и стъкло. -Този настолна кутия за съхранение на неща, ще си маса по-подреден.Добре организираната стая ще ви накарат да се чувствате щастливи, защото на щранг с дървена витрина. - материали правят го по-здрав и выдвижного тип. -Устойчив на абразия, лесно деформируемый и ломающийся настолна кутия за съхранение. -Тази кутия за съхранение е здрав и практичен настолен организатора за продължителна употреба. -Този продукт представлява дървен шкаф за съхранение, красив и практичен, стабилен и издръжлив, анти - и износоустойчива дървена настолен органайзер.Информация за стоки Настолен органайзер за консумативи Този проект е практичен органайзер за съхранение, предимно изработени от материали, много подходящи за съхранение на козметика, червило или някои други дреболии.Дървена настолен органайзер е Подходящ за семейна хол, спалня, дневна, работен плот, и т.

Опции за продукта

Свързани продукти