.

.

Cabilock Home Decor Начало Декор Кутии за съхранение от 3 ротанговых кошници за грим изплетен кош за работния плот ракита кошница за плодове ротанговые корита за баня Ротан?

Cabilock Home Decor Начало Декор Кутии за съхранение от 3 ротанговых кошници за грим изплетен кош за работния плот ракита кошница за плодове

BGN 0.67

Наличност
На склад

Синтетичен материалПритежателят на пакетчета за захар : изработен е от материал за продължителна употреба.Органайзер за съхранение в гардероба : можете да го изпратите на своите семейства и приятели в подарък, те ще бъдат щастливи.Кутия за съхранение на рафтовете : С опростен дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.Кошница от ракита за организиране на : Изработена от висококачествен естествен материал, която е натурална и екологично чиста алтернатива.Натурална ракита кошница : Подходящ за различни случаи, заведения за хранене, хот-потов, хотели или къщи. Синтетичен материал.Притежателят на пакетчета за захар : изработен е от материал за продължителна употреба.Органайзер за съхранение в гардероба : можете да го изпратите на своите семейства и приятели в подарък, те ще бъдат щастливи.Кутия за съхранение на рафтовете : С опростен дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.Кошница от ракита за организиране на : Изработена от висококачествен естествен материал, която е натурална и екологично чиста алтернатива.Натурална ракита кошница : Подходящ за различни случаи, заведения за хранене, хот-потов, хотели или къщи. Списък на опаковки, 3 x Кошница за съхранение Особености - Добър контейнер за съхранение на работния плот, той ще направи вашия работен плот чисти и спретнати. - Кошница за багаж-удобно да се използва за съхранение на ключове, портфейл или нещо подобно, когато се приберете у дома от ваканция. - Цвят : оранжево - Прост дизайн, практичен за употреба.Внимателно поставени и организирани, намерете стабилен дом за всяко всячины. - произведен от материал за дълъг и трайни употреба. - Материал : водорасли - Преносим и компактен, лесен за преместване и използване.Идеален за домашна употреба.Описание на продукта изработена от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.Използвайте го на хранене или масичката за кафе.

Опции за продукта

Свързани продукти