.

.

Месинг Плосък прът YIWANGO с Дебелина 4 мм, материал H62, годни за производството на 1 бр. годни за ръчна обработка на метали, медни листа Направи си сам (Размер: 20 мм)

Месинг Плосък прът YIWANGO с Дебелина 4 мм, материал H62, годни за производството на 1 бр. годни за ръчна обработка на метали,

BGN 3.33

Наличност
На склад

Добра топлопроводимост, проводимостТой е подходящ за заваряване и запояване.Режат професионална машина за рязане и използвайте безопасно.След това задължително изплакнете и подсушете, за да не беше на петна от вода.Идеален за най-различни проекти, като се започне от декоративно-приложното изкуство или хоби и завършвайки с промишлен и научен използване. Девствен блясък мед, плътно опаковани и запечатани, веднага е готова за използване.Този продукт е широко използван при проектирането на продукта, експерименти със собствените си ръце, техническо обслужване, производство и т. Могат да бъдат изработени във формата на тръби, пръти, линии, ленти, пластини.Можете да го нарежете на различни форми, както е необходимо.Описание на продукта Месингови метални ленти с плосък стълб на Cu specifications : Материал : месинг с висока чистота, дължина : 500 ммШирина : 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 40 мм. ширина 5 за избор на дебелина : 4 мм Приложение : за уреди, дистилляционная строителната и химическата промишленост, особено електрическите клеми за печатни платки, кабели, покрити с мед, въздух, автогара.Електромагнитен превключвател, дръжка, основната плоча и т., на Помещение включва : 1 х месинг Cu плосък прът Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е+/-1- 3 mm. Ако имате някакви въпроси при използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да публикувате.

Опции за продукта

Свързани продукти