.

.

Zerodeko 5 Комплекта Стъклен буркан за Мед Стъклена Опаковка за Еднократна употреба, Контейнери с Капаци Прозрачен Контейнер Стъклена Бутилка За Мед Банка За Съхранен?

Zerodeko 5 Комплекта Стъклен буркан за Мед Стъклена Опаковка за Еднократна употреба, Контейнери с Капаци Прозрачен Контейнер Стъклена

BGN 8.00

Наличност
На склад

чашаБАНКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на СИРОП - Капакът може ефективно да изолира външния въздух, осигурява сухота и хигиена на продуктите.ШОКОЛАД ЗА МЕД - това е идеалната банка за съхранение и капания мед или други течности в домашни условия.КОНТЕЙНЕР ЗА МЕД С КАПАК - -И в буркани за мед може да се съхранява подправки, подправки, бонбони, ядки.БАНКА ОТ КОНФИТЮР - Можете лъжичка мед на буркани и поръсете ги препечени филийки, сирене, бисквити и сандвичи, а също и за добавяне към напитки, като например вода, чай и зеленчукови сокове.Банките за сиропа СТЪКЛО-банката е снабдена с капачка, която предпазва продуктите от попадане на влага вътре. В комплекта са включени 5 стъклени буркани, 5 пръчки за разбъркване Характеристики -Дължина на пръта, за смесване : около 14,5 см / 5 кристални кутии за мед. - Материал : Стъклени буркани за сиропа стъкло - Цвят : както е показано на фигура Размер на стъклен буркан : около 15,00 X7,00 X7,00 см / 5,89 X2,75 X2 начална банка за сироп. - Прозрачен цвят и креативна форма може да служи за декорация на кухня под формата на прозрачни буркани за пчелен мед. - Стъклен буркан с капак може ефективно да се използва буркан за мирис на мед и набор от ковшиков. - Капакът може ефективно да изолира външния въздух, осигурява сухота продукти и хигиена ковшика за мед i. Конструкция на капака може да осигури свежест и трайност прозрачни кутии за съхранение на мед. - Това е идеалната банка за съхранение и разливания мед или друга течност, за домашни банките за мед.Описаниетоваров Диспенсер за сироп с ковшиком с капак, който предпазва продуктите от.ресторанная банка за мед Има детайли добро качество на изработка, вие ще я използвате известно време. почистете гърне за мед и я използвайте. прозрачен контейнер с капак на централната Банка за съхранение е изработена от стъклен материал, тя е здрава и безопасна. гърне за мед е подходяща за дом, магазин, ресторант и т.

Опции за продукта

Свързани продукти