.

.

Alipis Кука за дрехи 32 бр Закачалки за бар, Закачалки за дома, Куки за кафе, Куки за растенията, Чаши, Преносими Шкаф S-Образна форма за Кърпи и дрехи за работилница, Функ?

Alipis Кука за дрехи 32 бр Закачалки за бар, Закачалки за дома, Куки за кафе, Куки за растенията, Чаши, Преносими Шкаф S-Образна

BGN 2.67

Наличност
На склад

КУКА за закачване ЧАШИ - Лесен за инсталиране, лесно отстранява и се движиНископрофилен дизайн с леко извити.КУКИ ЗА захващане на РАСТЕНИЯТА ОТВЪН - Размер : около 10.Изработен е от висококачествен материал, който е безопасен за продължителна употреба.БИТОВИ КУКИ за СТЪПАЛО - Многофункционален дизайн ще отговарят на вашите нужди на закрито и на открито, така че можете да го използвате със спокойна душа.КУКИ ЗА ОКАЧВАНЕ - Необходимите приспособления в кухнята ще ви помогнат да останете организирани и да съдържа лопатката и лъжица в ред.КУКА за дрехи, закачалки за растенията - чист и красив, той добре ще се впишат в стила на вашата кухня и ще изглежда по-удобно.КУКА за закачване ЧАШИ - Лесен за инсталиране, лесно отстранява и се движи.Нископрофилен дизайн с леко извити.КУКИ ЗА захващане на РАСТЕНИЯТА ОТВЪН - Размер : около 10.Изработен е от висококачествен материал, който е безопасен за продължителна употреба.БИТОВИ КУКИ за СТЪПАЛО - Многофункционален дизайн ще отговарят на вашите нужди на закрито и на открито, така че можете да го използвате със спокойна душа.КУКИ ЗА ОКАЧВАНЕ - Необходимите приспособления в кухнята ще ви помогнат да останете организирани и да съдържа лопатката и лъжица в ред.КУКА за дрехи, закачалки за растенията - чист и красив, той добре ще се впишат в стила на вашата кухня и ще изглежда по-удобно.Списък на пакетите 32 x куки Функции-Може ефективно да ви помогне да спестите повече жизнено пространство и съдържа нещата си в ред, за предотвратяване падането на висящи на куки. -Благодарение на фината работа и структурата на куката е многофункционална и с едно плетене на една кука за дрехи. -Здрава конструкция осигурява по-добра носеща способност и по-практични куки за душата. -Размер : Около 10.28 X0 закачалка за кухненски прибори. -Цвят : бял против drop s куки -Той има широка гама от за съхранение, независимо дали ключове, чанта или декоративни висулки-куки за закачване. -Материал : куки от ABS-пластмаса -Уникален дизайн, куката може да бъде S-образна форма, по-малко място, по-виден кука за дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти