.

.

Грейс Йонкс Две Покани за рожден Ден tti Frutti, Две покани за 2-ри рожден ден на tti Frutti, 20 Покани и Пликове, Покани за Fruity парти в чест на деня на раждането, за да проверите ?

Грейс Йонкс Две Покани за рожден Ден tti Frutti, Две покани за 2-ри рожден ден на tti Frutti, 20 Покани и Пликове, Покани за Fruity

BGN 7.19

Наличност
На склад

1 Обикновен размер : 4x6 инча.Тук има достатъчно място за гости, за да напишете своите отговори. Сладък и класически дизайн, който ще се хареса на всички ваши гости. Количество : Опаковки от 20 покани + 20 пликове.Карти идеален за лична и за професионална употреба.Можете да въведете цялата си важна информация. Матирана хартия за картички за лесно попълване на всякакъв тип писалка.Мастило от всякакъв тип химикалка или маркер не размажутся и не ще потекат. Надявам се, ще имате прекрасна и незабравима парти, покани приятели, членове на семейството и всички, които ви не е безразличен.Надявам се, тези картички озарят вашия ден. Обикновен размер : 4x6 инча.Тук има достатъчно място за гости, за да напишете своите отговори. Сладък и класически дизайн, който ще се хареса на всички ваши гости. Количество : Опаковки от 20 покани + 20 пликове.Карти идеален за лична и за професионална употреба.Можете да въведете цялата си важна информация. Матирана хартия за картички за лесно попълване на всякакъв тип писалка.Мастило от всякакъв тип химикалка или маркер не размажутся и не ще потекат. Надявам се, ще имате прекрасна и незабравима парти, покани приятели, членове на семейството и всички, които ви не е безразличен.Надявам се, тези картички озарят вашия ден. Обикновен размер : 4x6 инча.Тук има достатъчно място за гости, за да напишете своите отговори. Сладък и класически дизайн, който ще се хареса на всички ваши гости. Количество : Опаковки от 20 покани + 20 пликове.Карти идеален за лична и за професионална употреба.Можете да въведете цялата си важна информация. Матирана хартия за картички за лесно попълване на всякакъв тип писалка.Мастило от всякакъв тип химикалка или маркер не размажутся и не ще потекат. Надявам се, ще имате прекрасна и незабравима парти, покани приятели, членове на семейството и всички, които ви не е безразличен.Надявам се, тези картички озарят вашия ден.

Опции за продукта

Свързани продукти