.

.

Многофункционални Преносими Ръчни колички YGCBL, Сгъваема Ръчна Количка, Тежкотоварни 6-Дължината на Компактна Лека количка за багаж /на Лични/Пътуване / Auto /Преместв?

Многофункционални Преносими Ръчни колички YGCBL, Сгъваема Ръчна Количка, Тежкотоварни 6-Дължината на Компактна Лека количка за багаж

BGN 144.53

Наличност
На склад

◇▷ ▶ За доставка-Срок за доставка 9-15 дни, диапазон на връщане от 30 дни, се продава директно от производителя и ако имате някакви проблеми с размер, моля не се колебайте да се свържете с нас ◇▷▶ Да се улесни ходене по магазини - чудесно за хората, които имат проблеми с переноской неща, като например тежки чанти за пазаруване, например, възрастни хора, хора с увреждания и бременни жени.Но с това лесно Колело - количка за пазаруване - сега можете да разходка е много по-удобно и независимо. ◇▷▶ Чанти за багаж на количката - Сгъваем дизайн, по-удобен и практичен, тя представлява идеална сгъване количка, която съчетава лекота и трайност, е подходящ за младежи и възрастни хора, ученици, жители на апартаменти, градове, възрастни хора, пране и хранителните стоки, а също и ежедневния превоз на стоки - удобен начин да пазаруват, да пътуват. ◇▷▶ Размер : Дължина 67 X 36 x 100 см, Размер в сгънат вид : 53 X36 X10 см, Тегло лагер : 200 кг, кошница за пазаруване с фантастична стойност, което е чудесно за пазаруване на продукти, хартиени кръга и фестивали. ◇▷▶Материал - Пластмасова основа + тяговый прът от стоманени тръби. ◇▷ ▶ За доставка-Срок за доставка 9-15 дни, диапазон на връщане от 30 дни, се продава директно от производителя и ако имате някакви проблеми с размер, моля не се колебайте да се свържете с нас. ◇▷▶ Да се улесни ходене по магазини - чудесно за хората, които имат проблеми с переноской неща, като например тежки чанти за пазаруване, например, възрастни хора, хора с увреждания и бременни жени.Но с това лесно Колело - количка за пазаруване - сега можете да разходка е много по-удобно и независимо. ◇▷▶ Чанти за багаж на количката - Сгъваем дизайн, по-удобен и практичен, тя представлява идеална сгъване количка, която съчетава лекота и трайност, е подходящ за младежи и възрастни хора, ученици, жители на апартаменти, градове, възрастни хора, пране и хранителните стоки, а също и ежедневния превоз на стоки - удобен начин да пазаруват, да пътуват. ◇▷▶ Размер : Дължина 67 X 36 x 100 см, Размер в сгънат вид : 53 X36 X10 см, Тегло лагер : 200 кг, кошница за пазаруване с фантастична стойност, което е чудесно за пазаруване на продукти, хартиени кръга и фестивали. ◇▷▶Материал - Пластмасова основа + тяговый прът от стоманени тръби. ◇▷▶Много по-лесно, отколкото на чанта за пазаруване▽▼▶●дали Искате да улесни процеса на доставка за пазаруване и да го направите по-малко стресиращо?Смили се за себе си от необходимостта за да носят една или няколко чанти с помощта на Тази удобна, лесна за управление на количка с колела.

Опции за продукта

Свързани продукти