.

.

Baoblaze 10 бр. на Куката за Радиатора, Кука за дрехи, Вратите Куки за Кухня, Баня, Тежкотоварни Шкаф, Домашна Организация, Метален за Кърпи за ръце, Куки за Чанти, за кабин?

Baoblaze 10 бр. на Куката за Радиатора, Кука за дрехи, Вратите Куки за Кухня, Баня, Тежкотоварни Шкаф, Домашна Организация, Метален за

BGN 40.47

Наличност
На склад

Висококачествени куки за тръбна решетка са функционално решение за всяка баняСпестяване на пространство и ускоряване на изсушаване на влажни кърпи, халат, бельо и други предмети от нашия гардероб.Единични куки осигуряват безплатно публикуване на радиатор на различни нива на различна височина и с произволни интервали.Куки за радиатора в банята в практичном комплект от 10 броя. Здрав, изработен от твърд алуминий, практични и спестява място.Висококачествени куки за тръбна решетка са функционално решение за всяка баня.Спестяване на пространство и ускоряване на изсушаване на влажни кърпи, халат, бельо и други предмети от нашия гардероб.Единични куки осигуряват безплатно публикуване на радиатор на различни нива на различна височина и с произволни интервали.Куки за радиатора в банята в практичном комплект от 10 броя. Здрав, изработен от твърд алуминий, практични и спестява място.Описание : - Висококачествени куки за тръбна решетка са функционално решение за всяка баня. - Икономия на място и ускоряване на изсушаване на влажни кърпи, халат, бельо и други предмети от нашия гардероб. - Единични куки осигуряват безплатно публикуване на радиатор на различни нива на различна височина и с произволни интервали. - Куки за радиатора в банята в практичном комплект от 10 броя. - Здрав, изработен от твърд алуминий, практични и спестява място.Спецификация : - Материал : алуминий Таблица с размери : 10 см. x 6,5 см x 2,6 см/3,94 инча x 2,56 инча x 1,02 инча Опаковка включва : 10 броя куки за дрехи Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на клиенти възможно най-добрия продукт и обслужване.

Опции за продукта

- Material:
Aluminum
Size Chart:
10cmx6.5cmx2.6cm/3.94inchx2.56inchx1.02inch:
Package Includes:
10 Pieces Coat Hooks:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Свързани продукти