.

.

МЕЙ И ТИЕН 3 Ролка Мраморна Печат Васи Самозалепващи Ленти Хартиени Самозалепващи Ленти за Прикриване на Diy, Scrapbooking, Интериор, Етикети, Стикери, Художествени Занаят?

МЕЙ И ТИЕН 3 Ролка Мраморна Печат Васи Самозалепващи Ленти Хартиени Самозалепващи Ленти за Прикриване на Diy, Scrapbooking, Интериор, Етикети,

BGN 3.94

Наличност
На склад

1 Материал -Висококачествена хартия washi деликатен 3 стил мрамор принт стил залепваща лента за прикриване на ролката самозалепваща се хартия;. Списък на съдържанието . Приложение - Декоративна тиксо за всички цели, като проектанти, художествен проект, лента за scrapbooking "Направи си сам".ВАС ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРОТО!. Опаковка - 3 ролка лента за васи с мраморен оттенък в опаковката. Материал -Висококачествена хартия washi деликатен 3 стил мрамор принт стил залепваща лента за прикриване на ролката самозалепваща се хартия;. Списък на съдържанието . Приложение - Декоративна тиксо за всички цели, като проектанти, художествен проект, лента за scrapbooking "Направи си сам".ВАС ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРОТО!. Опаковка - 3 ролка лента за васи с мраморен оттенък в опаковката.Материал -Висококачествена хартия washi нежна в 3 цвята, в мраморен стил, тиксо за да се прикрие, ролка самозалепваща се хартия;.Списък на съдържанието .Приложение - Декоративна тиксо за всички цели, като проектанти, художествени проекти, лента за scrapbooking "Направи си сам" и е най-подходящ за опаковане на подаръци.ВАС ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРОТО!.Има 3 различни цвята за нанасяне в зависимост от вашия случай.Изработен е от висококачествена хартия washi, лесно късане, диспенсер за ленти не се изисква.Ние можем да пишем за тях.

Опции за продукта

Свързани продукти