.

.

Наглазник ах италиански хляб! r7 + Кожен калъф за камера ах италиански хляб! r7: Удължен наглазник за камера с присаждане на калъф за фотоапарат (черен, изработени от ?

Наглазник ах италиански хляб! r7 + Кожен калъф за камера ах италиански хляб! r7: Удължен наглазник за камера с присаждане на калъф за

BGN 0.67

Наличност
На склад

Наглазник фотоапарат : Идеален наглазник-визьор за беззеркальной фотоапарат Canon EOS ах италиански хляб! r7, той е усъвършенстван на базата на оригиналния фокусиращ, удължен удължен дизайн, който е по-подходящ за вашите очиНаглазник за камера : под наем, не се притеснявайте, че този козирка за очи ще приключи на LCD екрана на камерата.Този визьора не влияе върху използването и переворачивание на екрана на фотоапарата Canon EOS ах италиански хляб! r7.Наглазник фотоапарат : Мек силиконов материал осигурява комфорт на очите и предпазва визьора от мръсотия, влага, прах и неподходящо осветление по време на употреба.Калъф за фотоапарат : Специален дизайн за корпуса на камера Canon EOS ах италиански хляб! r7.Защитен калъф за фотоапарат : предпазва фотоапарата на Canon EOS ах италиански хляб! r7 от нежелани надраскване.Идеален наглазник-визьор за беззеркальной фотоапарат Canon EOS ах италиански хляб! r7, той е усъвършенстван на базата на оригиналния фокусиращ, удължен удължен дизайн, който е по-подходящ за вашите очи.Идеален наглазник-визьор за беззеркальной фотоапарат Canon EOS ах италиански хляб! r7, той е усъвършенстван на базата на оригиналния фокусиращ, удължен удължен дизайн, който е по-подходящ за вашите очи.Пратката включва : Наглазник за камерата X 1, Калъф за фотоапарат X 1.

Опции за продукта

Свързани продукти