.

.

Закачалка за дрехи MAGTSMEI Монтиране на стена, Магнитни Куки за Повишена здравина с 5 Метални Куки, Закачалка за дрехи, Ключодържатели, Шапки, Портфейли, Магнитни Куки ?

Закачалка за дрехи MAGTSMEI Монтиране на стена, Магнитни Куки за Повишена здравина с 5 Метални Куки, Закачалка за дрехи, Ключодържатели, Шапки,

BGN 14.66

Наличност
На склад

【Сребърна модерна закачалка за дрехи】 Сребърна стенни закачалка за дрехи с 5 метални куки, задната част на закачалки с 5 супермагнитами, които могат да се адсорбират върху метални повърхности, съдържащи желязо, за съхранение на вещиМожете да го използвате и за украса на вашия прекрасен дом. 【Размера на продукта】 Размер на магнитната кука за дрехи (315*64* 20 мм). Размер на магнити (12 мм * 3 мм).Подвижна неръждаем кука може да се завърта на 180 градуса, което осигурява по-гъвкаво използване.Закачалка за дрехи да виси вертикално, така и хоризонтално, за да отговори на различните нужди. 【Няколко приложения】 Тази стенни закачалка за дрехи е проектиран както от естетична, така и от практическа гледна точка, която придава универсален характер.Стенни закачалка за дрехи, подходящи за всяка метална повърхност.Например, метална врата, хладилник, скара, гараж, на него може да се окачи палтото, кухненски инструменти, якета, раници, ключове и др. 【Лесна инсталация】 Магнитните куки за закачалки за дрехи са лесни за използване, без инструменти, без пробиване, без винтове, без зъби и без увреждане на повърхността и по стените.на вас може да се постави директно върху метална повърхност и се използва. 【Безупречно обслужване】 Всички магнитни куки за дрехи преминават нашият строг контрол на качеството.Можете да го закупите без никакви притеснения.Ако имате някакви въпроси относно куки за закачалки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. 【Сребърна модерна закачалка за дрехи】 Сребърна стенни закачалка за дрехи с 5 метални куки, задната част на закачалки с 5 супермагнитами, които могат да се адсорбират върху метални повърхности, съдържащи желязо, за съхранение на вещи.Можете да го използвате и за украса на вашия прекрасен дом. 【Размера на продукта】 Размер на магнитната кука за дрехи (315*64* 20 мм). Размер на магнити (12 мм * 3 мм).Подвижна неръждаем кука може да се завърта на 180 градуса, което осигурява по-гъвкаво използване.Закачалка за дрехи да виси вертикално, така и хоризонтално, за да отговори на различните нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти