.

.

USMJQVZ Nordic Light Луксозни Кристални Вентилатори Скрит Монтаж с Дистанционно Управление LED Stealth Модерен Регулируема в 3 Цвята 3 Способи за Вентилатор на Тавана с Осветлен?

USMJQVZ Nordic Light Луксозни Кристални Вентилатори Скрит Монтаж с Дистанционно Управление LED Stealth Модерен Регулируема в 3 Цвята 3

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Умни вентилаторните лампи】 вентилаторните лампи ще ви дадат повече естествена светлина и повече вятърВсички операции могат да се управляват с помощта на дистанционно управление, 3 кутия за регулиране на скоростта на вентилатора и 3 цвята осветление.Фенове и осветление могат да се включват отделно. 【Висококачествени материали】 Лампа е изработена от акрил, панел с висока светопроницаемостью, която е твърда и термостойкой, мека и гладка.Секторное нож от здрав ABS-пластмаса, мека светлина, остротата на зрението. 【Регулируема скорост на вятъра】 Led вентилатор на тавана има 3 скорост на вятъра по избор : бавна скорост на вятъра (мек зимен вятър), средната скорост на вятъра (приятен естествен бриз), висока скорост на вятъра (супер силен вятър).Дебелина на перката може да достигне до 3 мм, за да се осигури нормална и сигурна работа на вентилатора. [Led източник на светлина с регулируема яркост] На вентилатора се използва нов тип led източник на светлина, без трептене, по-дълъг живот, мека светлина и спестяване на енергия в повече от 80%.Светлината е по-концентриран.Използвайте дистанционното, за да превключвате между 3 различни източника на светлина (3000 С / 4200 K / 6500 К) за възстановяване на истинския цвят. [Приложимо място] вентилатор на Тавана, тъпо лампа и тъпо двигател, за да осигури комфортен сън, високо-производителни двигател от силициева стомана, ликвидация от чиста мед, стабилен ток, монтаж не се изисква.Подходящ за спални, дневни, кухни, трапезарии, коридори, кабинети, читальных зали и т., Площ на излъчване : 10-20 квадратни метра. 【Умни вентилаторните лампи】 вентилаторните лампи ще ви дадат повече естествена светлина и повече вятър.Всички операции могат да се управляват с помощта на дистанционно управление, 3 кутия за регулиране на скоростта на вентилатора и 3 цвята осветление.Фенове и осветление могат да се включват отделно. 【Висококачествени материали】 Лампа е изработена от акрил, панел с висока светопроницаемостью, която е твърда и термостойкой, мека и гладка.Секторное нож от здрав ABS-пластмаса, мека светлина, остротата на зрението. 【Регулируема скорост на вятъра】 Led вентилатор на тавана има 3 скорост на вятъра по избор : бавна скорост на вятъра (мек зимен вятър), средната скорост на вятъра (приятен естествен бриз), висока скорост на вятъра (супер силен вятър).Дебелина на перката може да достигне до 3 мм, за да се осигури нормална и сигурна работа на вентилатора. [Led източник на светлина с регулируема яркост] На вентилатора се използва нов тип led източник на светлина, без трептене, по-дълъг живот, мека светлина и спестяване на енергия в повече от 80%.Светлината е по-концентриран.Използвайте дистанционното, за да превключвате между 3 различни източника на светлина (3000 С / 4200 K / 6500 К) за възстановяване на истинския цвят.

Опции за продукта

Свързани продукти