.

.

1 комплект Професионални Инструменти за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Набор от Инструменти за Ръчно Шиене, Перфоратор За Шиене Работа, Аксесоари за DIY Инструме?

1 комплект Професионални Инструменти за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Набор от Инструменти за Ръчно Шиене, Перфоратор За Шиене

BGN 1.00

Наличност
На склад

Кожен комплект инструменти, изработена ръчноТова също може да допринесе за вашето желание да направи нещо със собствените си ръце.Те са отлични за всякакви кожени изделия по поръчка. подарък дизайнер на дрехи или домохозяйке.Подходящ за основен набор от кожа, комплект за начинаещи, отлични за персонализиране на вашите проекти от кожата.Кожен комплект инструменти, изработена ръчно.Това също може да допринесе за вашето желание да направи нещо със собствените си ръце.Те са отлични за всякакви кожени изделия по поръчка. подарък дизайнер на дрехи или домохозяйке.Подходящ за основен набор от кожа, комплект за начинаещи, отлични за персонализиране на вашите проекти от кожата.Особености : Кожен комплект инструменти, изработена ръчно, също може да допринесе за вашето желание да направят нещо със собствените си ръце.Те са отлични за всякакви кожени изделия по поръчка. подарък дизайнер на дрехи или домохозяйке.Подходящ за основен набор от кожа, комплект за начинаещи, отлични за персонализиране на вашите проекти от кожата. Ръчно измерване, моля, се допуска грешката в 1 ~ 5 mm, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Моля, разберете, благодаря ви!Характеристики на продукта : Материал : неръждаема Номер на модел : rx Произход : Китай.

Опции за продукта

Свързани продукти