.

.

Мини-Кромкооблицовочная корона за Левичари, Преса за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Набор от Страничните глави За инструменти за фабрика за щавене на кожи Зана?

Мини-Кромкооблицовочная корона за Левичари, Преса за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Набор от Страничните глави За инструменти за фабрика

BGN 0.33

Наличност
На склад

Цвят : G2 Мини-кромкооблицовочная корона е по-подходящ за точения, триизмерен разпоредби вдлъбната дъга, а управлението е по-гъвкаво. Огледално полиране ви позволява да се даде метал форма с минимална съпротива на кожата, не е твърде силно от надраскване на повърхността поради триене, което води до увреждане на кожена повърхност. Мини-кромкооблицовочная корона разполага с общ нагревателен елемент. Лесно се отстранява и се заменя. Забележка : Това е мини-приложение за утюжков, специално изработени за левичари, изготовляющих кожата.Характеристики : 1. Мини-кромкооблицовочная корона е по-подходящ за точения в триизмерен позиция вдлъбната дъга, а управлението е по-гъвкаво. Огледално полиране ви позволява да се даде метал форма с минимална съпротива на кожата, не е твърде силно от надраскване на повърхността поради триене, което води до увреждане на кожена повърхност. Мини-кромковая корона разполага с общ нагревателен элемент4. Лесно се отстранява и заменяется5. 21 различни размери, за да отговарят на допълнителни требованиймодель : G Корона (1/1,5/2/2,5 мм) GN Корона (0.25 ММ) Корона F (1/1,5 мм) Глава FN (0.25 ММ) Корона A (2/2.5/3 мм) Корона L (1/1.5/2/2,5 мм) Корона S (0,5 / 1 мм) Характеристики на продукта : Произход : Китай.

Опции за продукта

Свързани продукти