.

.

SiGuRie Ботанически Стенни Щампи на Цветни Произведения на Изкуството, Пъстри Листа Флорални Картини Декора на стените на Стаята Минималистичные Растителни Щампи Пл?

SiGuRie Ботанически Стенни Щампи на Цветни Произведения на Изкуството, Пъстри Листа Флорални Картини Декора на стените на

BGN 26.49

Наличност
На склад

1 Ботаническото стенно изображение на листата на гинко Размер на изображението : 20 см x 40 см x 1 бр. (50 cm x 100 cm x 1 бр. Изображението листа с висока разделителна способност, отпечатани върху платно ПРЕМИУМ-клас, непромокаеми, устойчиви към uv радиация.Пръстовите отпечатъци са по-устойчиви на избледняване, а ярките цветове се запазват в продължение на години.Той няма острата миризма. Щампи върху платно за стена на изкуството с листа, достатъчно здрава, за домашен интериор на стените.Всеки панел е черен на куката вече е прикрепен към дървена бара за удобство на захващане.Платно, опаковани в картонена кутия и е добре защитен. Пъстри цветни стенни рисунки-това са идеални стенни щампи за хол, спалня, кухня, офис, хотел, трапезария, офис, бар и др Декор на стените на гости стаята ще стане монтиране на уникален декор за декориране на пространството, страхотна идея за подарък за вашите близки и приятели. Поради различни марки показва действителната рисунки могат да се различават леко от снимки на продукта, моля обърнете се към цветовете, показани на снимките. Ботаническото стенно изображение на листата на гинко Размер на изображението : 20 см x 40 см x 1 бр. (50 cm x 100 cm x 1 бр. Изображението листа с висока разделителна способност, отпечатани върху платно ПРЕМИУМ-клас, непромокаеми, устойчиви към uv радиация.Пръстовите отпечатъци са по-устойчиви на избледняване, а ярките цветове се запазват в продължение на години.Той няма острата миризма. Щампи върху платно за стена на изкуството с листа, достатъчно здрава, за домашен интериор на стените.Всеки панел е черен на куката вече е прикрепен към дървена бара за удобство на захващане.Платно, опаковани в картонена кутия и е добре защитен. Пъстри цветни стенни рисунки-това са идеални стенни щампи за хол, спалня, кухня, офис, хотел, трапезария, офис, бар и др Декор на стените на гости стаята ще стане монтиране на уникален декор за декориране на пространството, страхотна идея за подарък за вашите близки и приятели.

Опции за продукта

Свързани продукти