.

.

CLISPEED 40 Бр Еластичен Бандаж за пръстите на Ръкав-Шина за пръст Спортен Бандаж за пръстите на Бебешко Кошче Спортни Тиранти Защита на Пръстите Ръкави За Малките Пръс?

CLISPEED 40 Бр Еластичен Бандаж за пръстите на Ръкав-Шина за пръст Спортен Бандаж за пръстите на Бебешко Кошче Спортни Тиранти Защита

BGN 1.67

Наличност
На склад

БАСКЕТБОЛЕН РЪКАВ за пръстите - може да се пере на ръка със студена вода или пишеща машина, не трябва да се обезводнявамЕластичен ръкав-стабилизатор на пръстите - красив дизайн в райе. СПОРТНА поддържаща скоба за отпечатъци-Изработени от нейлонового материал, те са дишащи и леки. Волейболни за стягане на пръстите - Изработени от нейлонового материал, те са дишащи и леки.ВОЗДУХОПРОНИЦАЕМЫЕ СТАБИЛИЗАТОРИ на пръстите си - те предотвратяват нараняване на ставите на пръстите на ръцете, предоставят подкрепа и защита на мускулите и могат да бъдат използвани при напускане.Пратката включва 40 x защитен калъф Особености - Материал : найлон волейболни накладки за отпечатъци. - Цвят : Бял еластичен ръкав-стабилизатор за отпечатъци. - Може да се пере на ръка със студена вода или пишеща машина, не трябва да изсъхне ръкав за пръстите. - Размер : 3x2x1 см / 1.39 инча защита за пръстите. - Изработени от нейлонового материал, те са от дишаща и лека защитни ръкави за пръстите. - Дизайн на райе - това е красива волейболни стягане на пръстите си. - Те предотвратяват нараняване на ставите на пръстите на ръцете, осигуряват мускулна подкрепа и защита, както и могат да бъдат използвани в уходовых баскетболни ръкавите на пръстите си. - Удобни в чорап, те са подходящи за повечето видове спортове като баскетбол, волейбол, бейзбол, игри или тренировки и т. Ръкави за малките пръсти.Описание на продукта Защитни ръкавици за пръстите за по волейбол-те служат еластична опора за пръстите си, за да облекчи болката в ставата на пръста си.еластичен бандаж за пръстите Осигурява адекватно компресия и възглавница за пръстите си, за да омекоти и намаляване на внезапен удар и ръкохватки по време на спорт.еластичен ръкав-стабилизатор за пръстите, особено в баскетболни, волейбол, бейзбол мачове или тренировки и т.

Опции за продукта

Свързани продукти