.

.

Втулки за котешки тоалетни kathson 80 Count Големи втулки за котешки тоалетни Jumbo Drawstring Тежкотоварни за Еднократна употреба втулки за котешки тоалетни Торбички за котешк?

Втулки за котешки тоалетни kathson 80 Count Големи втулки за котешки тоалетни Jumbo Drawstring Тежкотоварни за Еднократна употреба

BGN 19.33

Наличност
На склад

[ИЗГОДНА ОПАКОВКА] : В комплекта са включени 10 ролки комплект от 8 единици всеки, само 80 на тампони, индивидуални пакети и удобни завязки, които улесняват почистване чекмедже за отпадъциТази отделно стоящи опаковки заема малко място и е удобен за съхранение.При редовно легло подплата трябва да се сменят приблизително на всеки 3-4 дни. [ВТУЛКИ за чекмеджета JUMBO] : втулки за чекмеджета Kathson размер 37 х 17,71 инча (94 * 45 см), подходящи за повечето кутии за отпадъци, като отворени, сгъваеми, прибиращи и т. това са торби за боклук имат голям капацитет, което ги прави идеални за кутии за отпадъци с дължина около 35 см, и ги възможно най-равномерно поставите в кутия за боклук такъв размер. [Дизайн с завязками] : Нашите торбички за котешки тоалетни са на дизайн за автоматично изтегляне на вратата чанта.Завязки на вырезе трайни и не е толкова лесно се разкъсват.Когато дойде време да се изнеса боклука, просто повдигнете очите на торбичката за боклук, затворете го и го изхвърлете.Собствениците на котки могат бързо почистване на котешката тоалетна. [ЗАПЕЧАТАНИ, лесно ПОЧИСТВАЩА] : Херметически торбички за котешки тоалетни улесняват почистването на боклука.Просто вземете въже и издърпайте пълнител за боклук, не се разлива му, без разкъсване и не разваляне.Не се почистват, не мирише, тези втулки за котешки тоалетни са предназначени за любителите на котки са много подходящи за любителите на котки зает семейството, спестяват време. [СУПЕР ДЕБЕЛ И ЗДРАВ] : Тази чанта е за котешки тоалетни е изработена от полипропилен, без мирис.Устойчив на надраскване, счупвания и водоустойчивост.Издръжлив качествен материал е достатъчно здрав, за да запази вашите сладки котешки лапи, плюс котешки втулки за кутия за боклук лесно могат да се настанят няколко килограма е използван за боклук. Опитайте се да си чанта допълнителен пълнител за котешки тоалетни.Голяма подложка за котешки тоалетни kathson с завязками има по две завязки от всяка страна, и когато котешки тоалетни трябва да се замени, просто вдигнете и осигуряване на пакет, за да го рециклирате.

Опции за продукта

Name:
Cat litter box liners

Свързани продукти