.

.

Каишка за домашни Кучета ARING, Кадифе, Каишки За Кучета, Подходящи Нашийници за Кучета, Здрава Каишка за Куче разглеждане на Ръчен труд за Малки Средни и Големи Кучет?

Каишка за домашни Кучета ARING, Кадифе, Каишки За Кучета, Подходящи Нашийници за Кучета, Здрава Каишка за Куче разглеждане на Ръчен труд за

BGN 1.67

Наличност
На склад

[Размер] : ❤XS Ширина на каишка за куче : 1/2 инча (1,2 cm), дължина : 4 метра (121,9 см), ❤S Ширина на каишка за куче : 4-5 инча (2 cm), дължина : 4,4 метра (135 см), ❤M Ширина на каишка за куче : 1 инч (2,5 см) дължина : 5 метра (152,4 cm)Каишка M е подходящ за греди за кучета L и XL.
[СУПЕР сладък И здрав] : ❤Каишка за куче изработен от нежната тъкан.Това е толкова леко и удобно на вашето куче.Приятен дизайн подчертава уникалността на вашето куче.Междувременно ние правим секретни шевове във всички точки на напрежение за допълнителна здравина.
[Mailto включва в себе си] 1 velvet каишка за кучета. ❤А вие също можете да намерите в нашия магазин кадифе нашийници за кучета с папийонка и кадифена яка за кучета с цвете, които напомнят стил на тези каишки за кучета.
[ЗДРАВА СТОМАНЕНА консумативи] : ❤ Нашите кадифе каишки за кучета идват с висококачествени сверхпрочными ментальными подвижна обков.
[Най-доброто обслужване] : ❤ тя Е здрава velvet каишка за кучета, ❤ Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с вашата поръчка. Добре дошли на ARING ПЕТ ❤ Ние се стремим да се произвеждат висококачествени продукти за домашни любимци, включително и нашийници за кучета с лък, нашийник за кучета с цвете, колан за кучета, каишки за кучета, кърпа за кучета, държач за торбички за кучешки какашек и т. ❤В магазина можете да намерите нашийници за кучета с пеперуда, подходящ за кучета и кучета поводку.Тези стоки за домашни любимци са изработени от памук и кадифе, които са меки и удобни. ❤ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти